INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CONTRACT

Tănase va juca pe Anfield cu ghete identice cu ale lui Torres!

Articol de - Publicat miercuri, 15 septembrie 2010 00:00

Cristian Tănase, jucătorul echipei Steaua şi al echipei naţionale, a semnat la începutul acestei săptămâni un contract de sponsorizare cu Elmec Romania, distribuitorul de echipament sportiv Nike în România.


Contractul se derulează pe durata unui an de zile, Tănase urmând să evolueze, asemenea superstarului portughez Cristiano Ronaldo, cu modelul de gheată Nike Mercurial Vapor Superfy II - cea mai uşoară gheată de fotbal din lume. “Gheata de fotbal Nike Mercurial Vapor Superfly II este exact ceea ce am nevoie, este foarte uşoară si ma ajută să-mi îmbunătăţesc stilul de joc” – a declarat Cristian Tănase.

Cristian Tănase a avut o ascensiune rapidă, ajungând ca într-o perioadă scurtă de timp să evolueze în competiţii puternice cu echipa Steaua şi cu echipa naţională a României şi mulţi îl văd ca pe un posibil lider al lotului naţional. Contractul cu Nike îi pune la dipoziţie cele mai performante ghete de fotbal disponibile în acest moment pe piaţă pentru ca jucătorul să-şi poată valorifica la maxim potenţialul tehnic şi viteza de reacţie.

Jucătorul Stelei se alătura unui grup select de jucători, care folosesc cele mai noi ghete produse de Nike. In acesta listă se regăsesc nume cu rezonanţă din fotbalul internaţional: Cristiano Ronaldo, Fernado Torres, Robinho, Cesc Fabregas, Wayne Rooney, dar şi jucatori români: Bănel Nicoliţă, Marius Niculae, Mirel Rădoi, Costin Curelea, Ionel Dănciulescu, Viorel Nicoară şi Olariu Vasile.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (27)
lycan8333
lycan8333  •  15 Septembrie 2010, 12:49

scuze-maine seara...

lycan8333
lycan8333  •  15 Septembrie 2010, 12:49

Nike Mercurial Vapor Superfly II - Hat-trick garantat deseara :)))))))))))) - asta lipsea de fapt, de acum inainte il va face uitat si pe Maradona

royal_army
royal_army  •  15 Septembrie 2010, 11:36

E o chestie de imagine,astfel de articole apar in Anglia sau Spania foarte des cu jucatori ca Fabregas,Rooney,Drogba,Messi,Ronaldo etc. Daca apare si la noi imediat sar baietii "isteti" sa abereze. Dar ce sa le faci,astia-s oamenii daca in locul lui Tanase era un jucator al lui Dinamo,CFR sau Rapid nu mai ziceau nimic.Atata frustrare si invidie zau ca nu am vazut.Au ei cei de la gsp multe bile negre dar sa critici articolul asta nu ii vad rostul.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează