INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  POLI TIMIŞOARA - MANCHESTER CITY, AZI, 22:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Timişorenii sînt gata s-o elimine pe Manchester City: "Ei să se teamă, nu noi!" ;)

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2010 00:00

Timişorenii cred că doar City are de pierdut din această dublă manşă

Bănăţenii nu se uită la diferenţa de bugete dintre Poli şi Manchester City şi-şi fac curaj înaintea duelului cu vedetele britanicilor. "Nu mai fiţi aşa pesimişti! Şi anul trecut, cînd am eliminat Şahtiorul, nimeni nu s-a aşteptat la asta. De obicei, la români, există o mentalitate balcanică, însă jucătorii noştri sînt mobilizaţi sută la sută. Presiunea e pe Manchester, nu noi am investit atîtea zeci de milioane de euro. Deşi nu a avut participări de excepţie în Europa, Poli a reuşit cîteva victorii istorice. Joi seara sper să mai adăugăm încă una", a fost mesajul team-managerului Daniel Stanciu.

"Respect, nu teamă"
Lipsit de presiune, vestiarul violeţilor musteşte de optimism. "Îi respectăm pe englezi, dar cu siguranţă nu le va fi uşor aici, avem şansa noastră şi o să o jucăm. Am mai fost anul trecut, cu Şahtior, într-un moment similar. Sînt meciuri cu care poţi să nu te întîlneşti în viaţă. Dacă vom reuşi să ne motivăm cel puţin cum am făcut cu Şahtior, vom putea obţine ceva de la această dublă manşă", crede căpitanul Dan Alexa.

158 de milioane de euro a investit City în campania de transferuri din vară, aducînd 7 jucători. Ultima achiziţie chiar ieri, Milner (Aston Villa)

"Nu am nici un fel de teamă, e doar respect pentru asemenea nume mari. Trebuie să ne străduim să nu intrăm în panică"
Vladimir Petrovici, antrenor Poli

"Le-am spus băieţilor că ne aşteaptă un meci foarte dificil, pe care trebuie să-l luăm în serios. Am urmărit meciurile Timişoarei, iar pe teren propriu a jucat mereu bine"
Roberto Mancini, manager City

"Balotelli va fi un jucător extrem de important pentru noi. Vine de la un club foarte mare ca Inter Milano şi ştie ce înseamnă"
Carlos Tevez, atacant City

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (20)
andriy7
andriy7  •  19 August 2010, 15:53
Postat de zeidas pe 19 August 2010, 08:46

Hai ca puteti fi si mai penibili, nu s-au rugat sa nu le dati multe ?

Mai taci bă „rachetă”.... Te bagi si tu în seamă numai să vadă lumea că existi...

nicco
nicco  •  19 August 2010, 11:43

Bravo, baieti! Merita sa sarbatoriti hotararea a voastra de a elimina echipa Manchester City! Banuiesc ca ati si pus-o de un chef pe motivul asta...

davidero
davidero  •  19 August 2010, 11:14

Eu vreau sa bata timisoara ,dar cand ma gandesc la meciul cu echipa aia cu nume de lapte praf milupa ,am o retinere...Cam prea optimisti baietii ,daca cu aia faci un 3-3 chinuit ,parca revenisera cu vreo echipa de top ,cu astia ce sa faci ,eu zic ca daca iau 2 boabe sa le de-a grasu macar jumate ,50 000 E :)

Vezi toate comentariile (20)
Comentează