INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO

Tot în ”Groapă” » Dinamo poate juca în play-off-ul Europa League pe "Ştefan cel Mare"

Articol de - Publicat miercuri, 25 iulie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 25 iulie 2012 09:57

Dinamo a fost exclusă de pe Naţional Arena, n-a fost primită pe ”Ilie Oană” din Ploieşti,şi va disputa play-off-ul din Europa League pe stadionul din Ştefan cel Mare


Dinamo joacă tot pe "Dinamo"! Indiferent că va evolua acasă în play-off-ul Europa League pe 23 sau pe 30 august. "N-avem ce face. Cei de la UEFA ne-au asigurat că putem evolua în Ştefan cel Mare. Probabil că suporterii nu se vor bate pe bilete, dar sperăm să ajungem în grupele Europa League, iar în această fază vom juca toate partidele pe Naţional Arena, e stabilit", au declarat oficialii "cîinilor".

Stadionul nu este pe placul nici al fanilor, nici al jucătorilor. "Măcar să nu mai fie şefii noştri de acord ca meciul să fie de la ora 18:00, pentru banii de la TV, aşa cum a fost anul trecut cu Poltava şi eram laţi de ne-au eliminat ucrainenii", au spus elevii lui Bonetti. Pe Naţional Arena nu se poate juca fotbal în a doua decadă a lunii august, din cauza concertelor Lady Gaga şi Red Hot Chilli Peppers, iar ploieştenii au refuzat disputarea partidei roş-albilor pe "Ilie Oană".


19.000 de spectatori au venit anul trecut pe arena din Ştefan cel Mare în preliminariile Europa League, în partidele cu Varazdin (2-2) şi cu Poltava (2-3)

Colaborare cu turcii
Dinamoviştii vor oficializa azi, la prînz, încheierea unui parteneriat de imagine cu lanţul de policlinici "Acibadem Hospitals Group". "E o premieră pentru un club din România, e o relaţie oficială, noi nu trimitem jucători la vraci sau să descurce de capul lor", au spus oficialii roş-albi. La Istanbul, au fost trataţi Alexe şi Andrei Cristea, iar Strătilă va fi operat după ce a suferit o ruptură de menisc.

Masa de adio
Înainte de a pleca ieri spre Londra, apoi spre Miami, Cristi Borcea a dat o masă la un restaurant din preajma stadionului Dinamo, la care au participat nu doar angajaţii grupării, ci şi jucătorii, Bonetti, plus acţionarii. "Nu l-am văzut niciodată atît de emoţionat, aproape a lăcrimat. Oricum, noi nu credem că se va despărţi de Dinamo. N-are cum, iubeşte prea mult clubul, ne-a zis că va mai veni la meciuri", au dezvăluit fotbaliştii. Borcea i-a anunţat că se întoarce pe 6 august la Bucureşti pentru a fi prezent la amicalul cu Barcelona.

Primeşte credit
Cu toate că a rămas cu unul dintre cele mai mari salarii din lot, Cristi Pulhac, care cîştigă 14.000 de euro pe lună, a primit asigurări că se contează pe el. Cu toate astea, impresarii îi echipă în străinătate. Bulgarii de la ŢSKA Sofia sînt interesaţi de moldovean, dar Dragoş Săvulescu a declarat ieri: "Cristi şi-a revenit la jocul pe care îl avea înainte de accidentare, sîntem mulţumiţi de el. Nu se pune problema, acum, a unui transfer".

Galcev, Matei, Scutaru, toţi apţi
Bonetti n-are probleme de lot în perspectiva meciului cu CSMS Iaşi, de duminică. Mai mult, se poate baza şi pe trei jucători ce nu au fost în calculele pentru partida de la Severin. Lui Galcev i-a sosit "cartea verde", poate debuta în week-end, Cosmin Matei se antrenează normal după contractura musculară, iar Scutaru a revenit în programul normal.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
dinamovistul008
dinamovistul008  •  27 Iulie 2012, 13:15

Am calculat sansele lui Dinamo si Rapid de a fii cap de serie la tragerea la sorti din Play-off dupa coeficientul Uefa.

dreamer123
dreamer123  •  25 Iulie 2012, 15:06
Postat de saviola2_8 pe 25 Iulie 2012, 15:01

ce atata mare tamta-m? dinamo va juca 1 singur meci acasa in europa, 90% vor iesi din primu tur, doar stim ce lot de retrogradabila are, plus de asta nu e cap de serie,mda...

comenteaza la echipa ta africane !

dreamer123
dreamer123  •  25 Iulie 2012, 15:06
Postat de saviola2_8 pe 25 Iulie 2012, 15:01

ce atata mare tamta-m? dinamo va juca 1 singur meci acasa in europa, 90% vor iesi din primu tur, doar stim ce lot de retrogradabila are, plus de asta nu e cap de serie,mda...

du te dupa malina !

Vezi toate comentariile (24)
Comentează