INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - SLASK WROCLAW, AZI 21.00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Trădaţi de curier! » Suporterii rapidişti au rămas fără bilete

10.000 de spectatori speră rapidiștii să aibă în tribune la ora jocului cu Slask
10.000 de spectatori speră rapidiștii să aibă în tribune la ora jocului cu Slask

Articol de - Publicat joi, 25 august 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 24 august 2011 22:34

Rapidiştii n-au reuşit să le livreze biletele tuturor suporterilor care au făcut comandă pe site-ul oficial al clubului. Fanii le vor primi azi, la stadion.

Nevoiţi să dispute returul cu Slask la Timişoara, giuleştenii s-au gîndit să le ofere şi bucureştenilor posibilitatea de a-şi procura tichete înainte de a ajunge pe Bega şi au apelat la varianta de ticketing online. Astfel, fanii au avut şansa de a-şi comanda bilete pe site-ul oficial al clubului, urmînd să le primească la adresa specificată.

Alb-vişiniii s-au văzut puşi în situaţia de a onora peste 3.000 de comenzi, fără a reuşi. Motivul? Firma de curierat nu a putut livra în timp util biletele. Suporterii care nu ai intrat în posesia acestora şi care au sunat la club au primit următorul răspuns: "Curierul a fost depăşit de situaţie. Nu ne aşteptam să fie o aşa de mare cerere!".

Conducerea clubului a găsit repede soluţia, alegînd să le înmîneze personal tichetele fanilor, la Timişoara. Anunţul a fost făcut pe site: "În ziua meciului, un reprezentant al clubului ce va avea un tabel cu toate rezervările o să fie prezent între orele 12:00 - 17:30 în incinta fan-shopului de la stadionul « Dan Păltinişanu», iar de la ora 18:00 pînă la ora 20:00 o să fie localizat în zona casei de bilete de lîngă fast-food-ul McDonalds".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (12)
me__
me__  •  25 August 2011, 15:12
Postat de cipriancta pe 25 August 2011, 13:22

sunt curios daca vechile fratii sunt inca active.. sunt curios daca galeriile se vor mai saluta si vor canta impreuna... probabil nu! Pacat! ani de legaturi stranse stricate de niste oameni meschini intrati in fenomen cu intentia de a face rau...

probabil ca nu te-ai prea gandit inainte sa scrii. cei din galeriile celor 2 echipe nu stau sa isi dea dume pe net ....s-au respectat mereu si asa va fi si diseara...iar oamenii din tribune vor respecta si incuraja,de asemenea, rapidul. si la meciul direct dintre poli si rapid la inceput toti baietii sunt aplaudati. e totusi normal sa se puna, in functie de scor si presiune apoi. dar diseara nu va fi cazul!

pancone84
pancone84  •  25 August 2011, 14:04

Se pare ca suntem cam depasiti de noua tehnologie. Sper ca ticketing-ul online sa fie folosit la toate meciurile Rapidului de acasa, nu numai in EL. Astfel, am putea intra in normal pentru anul 2011. Ar trebui o modernizare a activitatii de marketing de la Rapid si faza asta cu biletele online este un inceput. Daca s-ar moderniza si stadionul, care e pe cale sa cada, ar fi ceva.

alicsandru
alicsandru  •  25 August 2011, 13:44
Postat de red.dog.71 pe 25 August 2011, 09:23

Ciorile vor sa joace pe stadionul lor dar le-ar trebui acord de la Mediu la cum miroaase imputiciunea aia de ghena de stadion

zise un caine, dupa care mai lua o gura de fan, proaspat cosit.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează