INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA

Trei pe un loc! » Concurenţă mare la Steaua pentru lotul UEFA

Steaua a bifat ieri al 5-lea transfer, Dănănae, şi nu știe pe cine să treacă pe lista de Europa League
Steaua a bifat ieri al 5-lea transfer, Dănănae, şi nu știe pe cine să treacă pe lista de Europa League

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2012 19:42

Dintre cei 6 care ar putea primi drept de joc cu Twente, Chiricheş şi Chipciu sînt siguri de prezenţa pe listă, Machado e out, în timp ce pentru ultima poziţie se bat Pîrvulescu, Tibi Bălan şi Dănănae.

Ovidiu Dănănae este, începînd de ieri, oficial jucătorul Stelei. Fundaşul dreapta este al cincilea transfer bifat de roş-albaştri în această iarnă, iar staff-ul roş-albaştrilor începe să calculeze pe cine să mizeze în Europa League, în "dubla" cu Twente. Asta pentru că steliştii pot să adauge doar trei nume noi pentru competiţia europeană!

A plecat Gala, intră Chiricheş
Deşi roş-albaştrii mai au timp pînă pe 1 februarie să anunţe cele trei modificări pentru lista UEFA, staff-ul echipei ştie deja două dintre numele care se vor regăsi cu siguranţă în lot pentru partidele cu Twente, de pe 16 şi 23 februarie.

Primul nume este cel al lui Vlad Chiricheş. Fundaşul acontat încă din vară de Steaua are postul asigurat. În plus, el are şanse mari chiar să joace titular contra olandezilor, unde ar putea face cuplu cu lusitanul Geraldo.

Jolly-joker Chipciu
Al doilea jucător transferat în această iarnă şi care 100% se va regăsi pe lista UEFA este mijlocaşul Alexandru Chipciu. Jucătorul adus de la Braşov pentru 1,2 milioane de euro şi care poate evolua pe mai multe posturi la mijlocul terenului este văzut drept unul dintre oamenii care nu au cum să lipsească din primul "11" al lui Ilie Stan.

Pîrvulescu depinde de Lato
Cum Steaua continuă negocierile cu Saint-Etienne pentru cedarea lui Iasmin Latovlevici, Paul Pîrvulescu porneşte favorit în cursa pentru cel de-al treilea loc pe listă. Primul dintre contracandidaţii lui Pîrvulescu este Ovidiu Dănănae. Olteanul a semnat ieri cu Steaua şi ar putea reprezenta o soluţie pentru postul de fundaş dreapta. Cei din staff nu sînt însă hotărîţi în privinţa lui deoarece îl mai au la dispoziţie şi pe Martinovici. În plus, aceştia vor să vadă cum va rezista Dănănae la testele fizice care urmează în Poiana Braşov.

Un alt jucător care emite pretenţii este fostul "student" Tiberiu Bălan. Acesta nu a avut drept de joc în toamnă, deoarece a ajuns prea tîrziu la echipă. Adus împrumut de la U Cluj, brazilianul Machado are şanse zero să prindă lista UEFA, deoarece Steaua este acoperită în avanposturi.

Părerile fanilor pe GSP.RO:

"Dănănae trebuie pus pe listă, deoarece nu avem alt fundaş dreapta. Apoi Pîrvulescu şi Chipciu. Chiricheş nu ne trebuie, avem destui stoperi" (Vladsefu)

"Tibi Bălan pentru că avem nevoie de un pasator. Chipciu e polivalent şi Dănănae pentru că pe dreapta este bulevard" (CristianoSteaua)

"Dănănae, Chipciu, Pîrvulescu. Chiricheş trebuia adus la vară, nu avem nevoie de el acum!" (The_rite)

Cum ar putea arăta Steaua în turul cu Twente: Tătăruşanu - Martinovici, Chiricheş, Geraldo, Pîrvulescu - Chipciu, Prepeliţă, Brandan, Cr. Tănase - M. Costea, Rusescu. Rezerve: Stanca, Iliev, Gardoş, Răduţ, Fl. Costea, Tatu, Nikolici

Citește și:

Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
Europa League
Istvan Kovacs, criticat pentru o singură fază din finala Europa League: „Nu a acordat un penalty clar”
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Superliga
„80% e PLECAT!” » Rapid pierde cel mai important jucător, dar i-a găsit deja înlocuitor: „Vrem să-l aducem!”
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!
Europa League
Ce înseamnă victoria Atalantei pentru fotbalul italian: în Liga Campionilor se conturează un scenariu fabulos!

Ironia sorții » Fostul jucător de la FCSB, la un pas să semneze chiar cu echipa care l-a retrogradat!

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (5)
folyo2001
folyo2001  •  06 Ianuarie 2012, 13:06

Eu zic sa va mai interesati si sa mai citi regulamentul UEFA, pe langa 3 jucatori noi pe lista se mai pot inlocui 2, deci un total de 5. Ar fi cam asa Chipciu, Dananae, Tibi Balan, deci 3 noi si apoi urmeaza Chiriches in locul lui Galamaz(1) si Parvulescu in locul lui Latovlevici daca pleaca(2), drept urmare 3+2=5. Si eu care nu sunt in lumea sportului stiu mai multe decat voi. Incompetentilor, jurnalisti de sport va numiti voi?!?

sorindrag
sorindrag  •  06 Ianuarie 2012, 08:25

cine e tuciuriul (sa nu zic cioara) ala din dreapta?

montrealez
montrealez  •  06 Ianuarie 2012, 06:21

Se pare ca Latovlevici nu mai pleaca si atunci Parvulescu ar trebui sa stea pe bara si sa fie alesi Chipciu, Dananae, si un Pasator ...pana acum Balan e pasatoru daca nu aduce JJ un mijloc de creatie. Parvulescu n-are rost sa-l bagi daca e si Lato si Brandan care pot juca fundas stanga.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează