INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - STUTTGART 1-5

"Tunul" bişniţarilor » Biletele se vindeau la un preţ de 10 ori mai mare înaintea meciului cu Stuttgart

Articol de , - Publicat vineri, 23 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 noiembrie 2012 00:03

Cu cîteva ore înainte de fluierul de start, la stadion, speculanţii au vîndut bilete la un preţ de 10 ori mai mare decît cel iniţial


Partida de aseară a fost un prilej extraordinar pentru bişniţari de a face o superafacere! Aceştia au fost toată ziua de ieri prezenţi la porţile stadionului, unde au vîndut bilete la suprapreţ. Cu 4 ore înainte de fluierul de start, un tichet la peluză ajunsese să coste 150 lei, iar unul la tribuna a II-a, 300 de lei, adică de 10 ori mai mult decît au costat acestea la casele de bilete! Poliţia Capitalei a surprins în flagrant 7 speculanţi, pe care i-a amendat cu suma de 500 de lei şi le-a confiscat 9 bilete!

Curios e că fanii stelişti, în special cei din provincie, care au sosit ieri în Bucureşti, au preferat să stea în aceste sectoare decît să-şi achiziţioneze bilete la tribuna VIP, acolo unde au mai rămas nevîndute aproximativ 2.000 de tichete. Asta în condiţiile în care ar fi fost nevoiţi să scoată din buzunar aceiaşi bani!

Elogii din Germania
Jurnaliştii de la sport1.de, în avancronica făcută meciului care s-a disputat aseară pe Naţional Arena, au lăudat formaţia lui Reghecampf, susţinînd că pe bună dreptate se află pe prima poziţie a grupei şi că elevii lui Labadia aveau nevoie de o minune ca să cîştige: "Echipa bucureşteană este «Monarhul» grupei şi are un parcurs excelent şi în campionat, o adevărată recordmenă, fiind neînvinsă de 17 meciuri, din care doar trei sînt remize!".

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează