INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - TWENTE, JOI, 22:05, PRO TV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Twente e maşină de goluri » Vitesse şi Vaslui sînt singurele echipe "iertate" în acest sezon de adversara Stelei

Jucătorii lui Twente se bucură după goluri meci de meci
Jucătorii lui Twente se bucură după goluri meci de meci

Articol de - Publicat luni, 13 februarie 2012 00:00 / Actualizat luni, 13 februarie 2012 10:58

Adversara Stelei de joi din Europa League a dovedit în sezonul 2011-2012 o forţă ofensivă de invidiat. Olandezii au terminat doar două jocuri fără gol încasat dintr-un total de 35 de meciuri disputate în campionat, cupă, supercupă şi în întrecerile europene.

În Eredivisie, competiţie unde a înscris de 54 de ori în 20 de etape, doar SBV Vitesse a scăpat fără gol încasat de la atacanţii formaţiei pe care "roş-albaştrii" o vor întîlni joi, partida din 27 noiembrie 2011 din Enschede consemnînd scor alb. Mai îngrijorător este faptul că din cele 19  meciuri în care un jucător de la Twente şi-a trecut numele pe tabelă, în 8 jocuri au punctat de cel puţin 4 ori, de 3 ori chiar în deplasare. "Cel mai nefericit" adversar a fost FC Utrecht, aceştia pierzînd la începutul lunii decembrie cu 6-2 pe teren propriu!

Pentru comparaţie, Steaua a izbutit să marcheze patru goluri doar în poarta Mioveniului, în etapa a 2-a. De la acel meci, bucureştenii au reuşit pe teren doar marei rivale Dinamo să-i înscrie de 3 ori, în rest ei au marcat maxim 2 goluri.

În 3 meciuri din Cupa Olandei, au marcat 13 goluri, cele mai multe încasîndu-le formaţia de amatori Zwaluwen - 8. De asemenea, Twente a înscris şi în ambele meciuri din Supercupă, competiţie pe care a cîştigat-o în iulie 2011 (1-0, 2-1 cu Ajax).

A doua echipă ce a terminat un meci fără să scoată mingea din poartă a fost Vasluiul, în preliminariile UCL, la meciul retur de la Piatra Neamţ, scor 0-0. În această competiţie ei au disputat 4 partide, în care au dat 5 goluri (Twente-Vaslui 2-0, 0-0; Twente-Benfica 2-2, 1-3). În Europa League a avut cel mai bun atac din grupă, al 3-lea dintre toate participantele, cu 14 goluri. Şi aici adversara "roş-albaştrilor" a marcat în fiecare partidă: 4-1, 1-2 cu Wisla, 1-1, 1-0 cu Fulham, 4-1, 3-2 cu Odense.

Vitesse şi Vaslui sînt singurele adversare ale olandezilor ce vor da piept cu Steaua joi care nu au primit gol de la aceştia într-un meci din stagiunea 2011-2012.

89 de goluri au înscris olandezii în cele 33 de partide în care au marcat

Steaua - Twente se va juca joi seară, de la 22:05, în direct pe PRO TV, Radio GSP şi liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (8)
vitalinho111
vitalinho111  •  13 Februarie 2012, 12:35

Apare un nou concurent ptr google "WAZZUB". VEI CASTIGA BANI. Nu ai nimic de pierdut. Nu trebuie sa platesti nimic.Tot ce ai nevoie este o adresa de e mail. Incearca si tu. Google castiga miliarde de dolari anual din reclama fara sa imparta nimic cu noi.Insa din 9 aprilie 2012, noul motor de cautare Wazzub va oferi 50% din profituri utilizatorilor! Pentru aceasta trebuie doar sa va inregistrati gratis. Inscrierile se fac doar pana pe 9 aprilie 2012, numai pe baza de invitatii de la alte persoane inscrise deja.Cei interesati pot accesa linkul de mai jos pentru inscriere: ://signup.wazzub.info/?lrRef=5b933588

biancorossi
biancorossi  •  13 Februarie 2012, 12:32
Postat de saviola2_8 pe 13 Februarie 2012, 11:32

te salut amigo, nu pot sa nu iti dau dreptate ca debobicei, tre` sa manca si ei o paine mo, acum o sa ne intoxice cua rticole despre emciul asta marea majoritata fara nici o relevanta dar nah asta`i presa, nimic deosebit.

k amigo pai nu e asa? stii, vorba multa, saracie lucie... hai sa-i lasam in pace sa se pregateasca, sa joace si mai apoi discutam. se exagereaza enorm de mult cu tot felul de speculatii, supozitii si elemente...shok... eu ca fotbalist as fi deranjat, nu m-as putea concentra prea bine. iar forta mentala e foarte importanta intr-o asemenea batalie. inainte vreme, in anii 80, era foarte multa liniste si concentrare la echipele noastre cand trebuiau sa dispute meciuri din astea deosebite. atat la cele de club cat si la nationala. dar ma rog, goana dupa senzationescu din zilele noastre....

biancorossi
biancorossi  •  13 Februarie 2012, 12:30
Postat de valah.redandblue pe 13 Februarie 2012, 11:37

De ce nu gândești? Cu cat ne intoxica mai tare , vom savura mai bine calificarea si altii saracii iar vor fi cu unghiile în gat o luna. Alpin cred ca acum face și al treilea preinfarct și ne părăsește. Se duce în Raiul ceangăilor.

..)) si daca e viceversa, aaa??/ ..)) doamne fere'...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează