INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HEERENVEEN - RAPID 4-0

Umilinţă după 18 ani! » Rapidul nu a mai fost învinsă categoric în Europa din 1994

Sabău suspină după cea mai categorică înfrîngere suferită în cupele europene.
Sabău suspină după cea mai categorică înfrîngere suferită în cupele europene.

Articol de , - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 22:47

Meciul cu numărul 13 pentru Ovidiu Sabău în cupele europene s-a dovedit a fi o catastrofă pentru Rapid.

Giuleştenii au fost învinşi cu 4-0 în deplasarea de la Heerenveen, un rezultat care face imposibilă calificarea în play-off.

Ultima dată cînd Rapidul a fost învins la o asemenea diferenţă de goluri a fost în 1994, an în care gruparea vişinie pierdea cu 5-0, tot în deplasare, dar cu o grupare germană: Eintracht Frankfurt.

În acel timp, Rapidul era antrenată de Viorel Hizo, iar în primul 11 se aflau jucători ca: Leontin Toader, Ştefan Iovan, Florin Motroc, Fănel Ţîră şi Ioan Vlădoiu.

De atunci, rapidiştii au disputat 64 de meciuri în cupele europene, însă nu au pierdut niciodată la o diferenţă atît de mare.

Aceasta este şi cea mai severă înfrîngere pentru Ovidiu Sabău în cupele europene, chiar dacă pe banca Timişoarei a jucat împotriva unor echipe ca Şahtor, Stuttgart, Ajax, Dinamo Zagreb şi Anderlecht.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (22)
rapidista_96
rapidista_96  •  03 August 2012, 18:44

Inlaturarea nejustificata a lui Sumi de la Rapid in 2011 a insemnat una dintre cale mai mari greseli din partea conducerii deoarece s-a pierdut un antrenor extraordinar,dar totodata un rapidist pur sange.Cred ca in era Sumudica Rapid a practicat cel mai frumos si spectaculos fotbal din ultimii ani,un fotbal care te facea sa te simti mandru ca esti rapidist,un fotbal care reprezenta f bn spriritul Rapidului,un fotbal care iti dadea fiori si treceai intr-o secunda de la agonie la extaz si invers....dar in ultimul timp nu am mai vazut nimi,,am vazut in permanenta o echipa f defensiva,fara nici un orizont,lipsita de spectaculozitate,iar eu cred ca daca ramanea Sumi altfel discutam acum...

razvan__fzr
razvan__fzr  •  03 August 2012, 15:09
Postat de roversio pe 03 August 2012, 08:58

CRA CRA CRA, ce rau ne pare! Iar nu mai prind inaripatii vreo 5 ani Europa! CRA CRA CRA!

Ai mai mult de 8 clase?Mi-e mila de aceste specimene care nici nu stiu care e scopul lor in lumea asta.

scorpionul1923
scorpionul1923  •  03 August 2012, 12:22
Postat de laurette pe 03 August 2012, 02:54

Draga Rapidule, ti-am mai dat o sansa cand ai ratat calificarea dupa meciuri penibile sezonul trecut, am trecut in lacrimi si peste pierderea Cupei si am vazut cum, il loc sa ii batem NOI pe CFR si sa luam supercupa, s-au bucurat alti suporteri care nu umplu stadioane, care nu se invoiesc de la munca pentru a canta 90 de minute neincetat si care nu dau bani pe bilete pentru a-si sustine echipa chiar si cand nu castiga...Am trecut peste egalul chinuit cu Otelul si am asteptat sa vad ce ai de confirmat....ai confirmat ca nu iti meriti suporterii care vin pana in Olanda sa te sustina si ne-ai privat de bucuria de a fi suporteri de Europa League....Oare asta este Rapidul?...

sincer? da, acesta e Rapidul :( din acest motiv sunt atat de dulci victoriile pentru rapidisti. sunt rare si de aceea sunt traite extrem de intens :) LIKE pt comentariu :)

Vezi toate comentariile (22)
Comentează
Close