INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - SLOVAN LIBEREC, AZI, 19:00, LIVETEXT PE GSP.RO

Un jucător al Astrei a văzut ”Minunea de la Liberec”. Singurul supravieţuitor al dublei spectaculoase din 2009

Articol de - Publicat joi, 31 iulie 2014 00:00 / Actualizat joi, 31 iulie 2014 17:16

Astra va întîlni în această seară pe Slovan Liberec, cehii întîlnind în urmă cu 5 ani o altă formaţie din Liga 1, în Europa League.

Atunci, Slovan a învins în Ştefan cel Mare cu 2-0, dar "cîinii" au pierdut la "masa verde" cu 3-0, întrucît suporterii au invadat terenul pentru a se răfui cu proprii fotbalişti, iar meciul s-a întrerupt. După doar o săptămînă, Dinamo a reuşit să dea trei goluri în timpul regulamentar în retur şi-a învins la penalty-uri, în ceea ce a rămas drept " Minunea de la Liberec".

Un singur fotbalist poate fi diseară, la Giurgiu, după 5 ani de la acea confruntare. Este vorba de Laurenţiu Rus, care a jucat în meciul tur de la Bucureşti, 55 de minute, dar fostul dinamovist, recent transferat la Astra, n-a mai evoluat la Liberec fiind spectator.

În lotul cehilor, nu mai este nici un fotbalist care să fii fost în august 2009 în acel dublu duel.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
ehyaa
ehyaa  •  31 Iulie 2014, 18:05

vezi pe liga1-online ro .. nu este virusat ca celelalte site`uri competitoare si este total gratis.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează