INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  LIVERPOOL - UNIREA URZICENI, JOI, 22:05, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Unirea are o cotă de 151 pentru cîştigarea EL, Liverpool e favorita cu 7 » Ei primii, noi ultimii

Unirea Urziceni
Unirea Urziceni

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 februarie 2010 00:00

Unirea Urziceni nu e băgată în seamă de operatorii de pariuri. La Gamebookers, ialomiţenii au o cotă de 151 pentru cîştigarea competiţiei, care îi plasează printre cele mai slabe echipe, alături de FC Brugge, FC Copenhaga şi Hapoel Tel-Aviv.

În schimb, adversarii lor de joi sînt văzuţi ca favoriţi la cucerirea trofeului, avînd o cotă de 7. "Cormoranii" sînt urmaţi de Valencia (10) şi Juventus (12). Cei care vor paria pe Şahtiorul lui Mircea Lucescu şi Răzvan Raţ pot cîştiga de 17 ori suma investită.

"Talismanul de la Glasgow"
Galamaz şi compania au primit şi veşti bune: partida de mîine seară va fi condusă de olandezul Eric Braamhaar. Adică exact "centralul" meciului de vis de la Glasgow, din Champions League, cînd ialomiţenii au cîştigat cu 4-1! Braamhaar a rămas în istorie după ce în urmă cu un an de zile s-a bucurat la un gol al lui Ajax într-o partidă cu PSV Eindhoven. :)

Primă de 15.000 de euro
Pentru a-i motiva suplimentari, patronul Dumitru Bucşaru le-a promis elevilor lui Levy un bonus de calificare de 15.000 de euro. "Sînt buni şi banii, sperăm să nu păţim ca la jocul cu Stuttgart", au comentat "lupii". Înaintea ultimului joc din grupele Ligii, Bucşaru le promisese o primă de 50.000 de euro! Au pierdut însă cu 3-1!

Se tem de Brandan
Englezii cred că cel mai periculos adversar al lui Liverpool în partida cu Unirea e Pablo Brandan (26 de ani). Presa din Albion l-a caracterizat pe fotbalistul adus liber de contract la Urziceni. "Fotbalist de banda stîngă, de mare travaliu, al cărui gol a închis tabela cu Rangers, pe Ibrox Park. Născut în Buenos Aires, suburbia Merlo, a reprezentat echipa naţională a Argentinei Under-20 în 8 meciuri, dar nu a fost selecţionat pînă acum la echipa mare", au scris ziariştii de la Liverpool Daily Post.

Au cîştigat deja în Anglia
Luni seara, Unirea a disputat un ultim meci amical înaintea partidei cu Liverpool. "Lupii" din Bărăgan au învins-o cu 1-0 pe Norwich Victoria (foto), din liga a 6-a, golul fiind reuşit de Bilaşco, în minutul 65. Ronny Levy s-a ascuns de presa engleză şi a trimis în teren o echipă formată în mare parte din rezerve: D. Tudor - E. Nicu, Dănuţ Munteanu, Mehmedovici, Brandan - L. Marinescu, Ricardo, S. Paraschiv, Todoran - Semedo, Rusescu. Partida s-a jucat la baza de pregătire a lui Everton, marea rivală a "cormoranilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează