INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  UNIREA - LIVERPOOL, JOI, 20:00, PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Vasile Maftei: "Nu ne vom avînta în atac! Dacă primim gol, e imposibil să dăm 3"

Vasile Maftei, Maftei, Unirea
Vasile Maftei, Maftei, Unirea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 februarie 2010 00:00

Vasile Maftei, fundaşul Unirii Urziceni, spune că echipa sa păstrează încă şanse să întoarcă rezultatul de pe Anfield Road.

"Sperăm să nu ne dezamăgim fanii prin evoluţia noastră. Avem şansa noastră, ştim că va fi un meci dificil, dar sperăm. Nu ne vom avînta în atac, ştim cu cine jucăm şi dacă luăm gol e imposibil să marcăm de trei ori în poarta lui Liverpool"
, a spus Vasile Maftei la sportro.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (5)
 •  24 Februarie 2010, 18:24

inteleg cum gandeste maftei dar problema se pune ca daca nu atacati nu marcati si urziceni TREBUIE este OBLIGATA sa marcheze solutia contraatacului are sanse de reusita doar 50% au aparare si mijlocasi foarte buni daca ajunge-ti in prelungiri nu stiu daca ve-ti rezista prea mult terenul va fi greu dupa 90 de minute .Oricum eu va doresc bafta si mult noroc si de-a D-zeu sa va calificati mai departe pt. ca meritati din suflet!!!

forumer
forumer  •  24 Februarie 2010, 18:24

In mare parte cam are dreptate Maftei, daca joci ofensiv cu Liverpool, trebuie sa ai o echipa foarte solida ca sa rezisti contraatacurilor sale...iar 3 goluri nu le vor da niciodata, cred ca sg sansa e sa pastreze scorul de 0-0 pana in ultimele minute si cu destul noroc sa marcheze atunci.

 •  24 Februarie 2010, 18:12

E buna gandirea.. 90 de minute sa dea un gol.. nu e imposibil.. cu prelungiri.. poate se obtine ceva. Multa bafta. De cand ai plecat de la rapid, parca incepi sa semeni a fotbalist.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează