INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CSMS IAȘI

Veste bună pentru ieșeni » UEFA le-a permis celor de la CSMS să joace pe teren propriu în Europa League

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 iulie 2016 10:40

CSMS Iași va debuta joi, 14 iulie, în cupele europene. Formația ieșeană va juca contra celor de la Hajduk Split în turul II al preliminariilor Europa League.

Ieșenii au primit o veste bună: UEFA le-a permis să joace meciul tur pe teren propriu, pe stadionul "Emil Alexandrescu".

"E oficial! Președintele Florin Prunea a primit în urmă cu puțin timp răspunsul de la UEFA în ceea ce privește disputarea meciului cu Hajduk Split în Copou, iar acesta a fost unul pozitiv! 

Visul tuturor ieșenilor se va împlini joi, 14 iulie, de la ora 21.00, atunci când alb-albaștrii vor juca primul meci din istoria orașului în cupele europene pe teren propriu!
Lucrările de modernizare a stadionului din Copou continuă, vă vom ține în continuare la curent cu evoluția lor și vom anunța în scurt timp data și ora la care vor fi puse în vânzare biletele" comunicat CSMS Iași

11.000 de scaune noi
au montat ieșenii pentru ca UEFA să poată omologa stadionul

Meciul dintre CSMS Iași și Hajduk Split se va disputa joi de la ora 21:00. Partida va fi în direct pe DigiSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează