INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GENOA - NAPOLI 0-1

Vezi rezumatul ultimului meci al lui Napoli înainte de duelul cu Steaua! Hamsik a adus victoria cu Genoa!

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 decembrie 2010 00:00

Napoli a început în sistemul tradiţional 3-4-3 jocul cu Genoa din etapa a 16-a a Serie A. Forţat de absenţa lui Lavezzi, Walter Mazzarri l-a ttiularizat pe columbianul Zuniga în linia ofensivă de 3, alături de slovacul Hamsik şi de uruguayanul Edinson Cavani.


NAPOLI: De Sanctis - Campagnaro, Cannavaro, Aronica - Maggio, Gargano, Pazienza, Dossena - Zuniga, Cavani, Hamsik

În minutul 24, Hamsik a deschis scorul cu o lovitură de cap excelentă după o lovitură liberă executată de Maggio. Chiar dacă pe final au rămas în 10 jucători după o eliminare, napoletanii au ţinut rezultatul pînă la finalul partidei şi au urcat pe locul doi în Serie A!

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (33)
mbogdan80
mbogdan80  •  12 Decembrie 2010, 15:15

mi-e greu sa cred ca steaua poate sa joace mai slab ca genoa.. genoa a fost extrem de slaba aseara..nu am vazut echipa italiana care sa joace atat de slab..preluari gresite, pase aiurea,fara idei tactice si coerenta in joc

crystyanbet
crystyanbet  •  12 Decembrie 2010, 12:22

sunt fan Napoli in aceasta saptamana,sunt sigur ca o sa castige detasat plus ca suporterii o sa dea de pamant cu mieluseii din ghen.acea

superstar20
superstar20  •  12 Decembrie 2010, 00:48

Frate,unii chiar sunt dereglati mental.Cum naiba sa iti irosesti timpul sa faci diferite nick-uri doar pentru a injura o echipa.Unii chiar nu au viata, ei cred ca ceea ce fac e misto,dar e pura prostie. Nu poti decat sa compatimesti astfel de specimene,sunt demni de mila,se hranesc si traiesc pentru a fi injurati de cineva sau a injura ei pe cineva. Treziti-va ba la realitate !

Vezi toate comentariile (33)
Comentează