INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SLOVAN LIBEREC - DINAMO ORA 20:30, ANTENA 1

Victor Becali confirmă GSP: "Dănciulescu vrea la Hercules, se poartă negocieri!"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 august 2009 00:00

Impresarul Victor Becali a declarat că Dinamo poartă negocieri avansate cu Hercules Alicante pentru transferul lui Ionel Dănciulescu, mai ales că şi atacantul grupării din Ştefan cel Mare a acceptat să evolueze pentru gruparea din Segunda Division.

"Este adevărat, Dinamo poartă negocieri cu Hercules Alicante pentru transferul lui Ionel Dănciulescu. Jucătorul şi-a exprimat dorinţa de evolua la Hercules, iar acum vom discuta celelalte detalii, salariu, durata contractului şi altele"
, a spus Victor Becali.

Hercules Alicante este pregătită de fostul antrenor al lui Dinamo, Esteban Vigo, tehnician care îşi doreşte foarte mult ca Dănciulescu să facă parte din lotul echipei sale.

NewsIn

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  27 August 2009, 16:55

Daca pleaca Danciulescu ramaneti pe nicaieri... oricum sunteti pe nicaieri. Ala este lot? Dinamo, are doar impresari si jucatori de fotbal cu aere de vedete, nicidecum fotbalisti. Si, pe langa cea mai mare parte a echipei, ar trebui sa plece si suporterii, dar, de tot, sa nu se mai intoarca. De fapt, asa echipa, asa suporteri!

 •  27 August 2009, 16:03

F.bine, ca in sfarsit pleaca,are o varsta la care nu mai poate face performanta, la Dinamo tb. sa vina si alti jucatori tineri cu viteza. Ar tb. si Niculescu si Bostina si Tamas ar tb.sa plece,pt. ca joaca f. lent, ce lectie nea dat cehii, mai vad p-aici cativa exbitionisti ca ne calificam, o Doamne!

 •  27 August 2009, 15:26

fmm de albanez...iar ne vindeti jucatorii sa faceti voi matzu mare...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează