INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - AALBORG, JOI, ORA 22:05, ÎN DIRECT PE DOLCE, DIGI, LIVETEXT PE GSP.RO

VIDEO Atenţie, şi-a revenit Aalborg! » Campioana en-titre din Danemarca s-a impus în derby-ul cu FC Copenhaga

Kasper Risgaard (dreapta), 31 de ani, a fost cel mai bătrîn jucător cu care Aalborg a cîştigat sîmbătă cu Copenhaga
Kasper Risgaard (dreapta), 31 de ani, a fost cel mai bătrîn jucător cu care Aalborg a cîştigat sîmbătă cu Copenhaga

Articol de - Publicat luni, 15 septembrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 15 septembrie 2014 00:03

Adversara Stelei de joi, din Europa League, a bătut-o sîmbătă pe Copenhaga, prima victorie după o lună şi jumătate în care nu cîştigase nici un meci.

Veşti proaste pentru Steaua înaintea debutului în grupa de Europa League. Prima echipă pe care o va întîlni campioana României, Aalborg, s-a trezit fix înaintea deplasării pe la Bucureşti.

Sîmbătă seara a reuşit o victorie mare în campionatul danez, 1-0 împotriva lui Copenhaga, cele două fiind reprezentantele Danemarcei în preliminariile Champions League din această vară.

VIDEO: Vezi AICI rezumatul!

Aalborg a făcut un meci bun şi s-a impus datorită golului marcat din penalty de Helenius, în prima repriză. E cel dintîi succes al grupării roş-albe după o lună şi jumătate în care n-a cîştigat nici o partidă.

Antrenorul Kent Nielsen a folosit următoarea formulă: Larsen - Dalsgaard, Thelander, Petersen, Gorter - Bruhn (94, Pedersen), Risgard (87, Augustinussen), Wurtz, Thomsen - Jacobsen, Helenius (80, Enevoldsen).

După acest meci, Aalborg, campioana en titre a Danemarcei, a făcut un salt important în campionat, ajungînd pe poziţia a 5-a cu 10 puncte, însă la distanţă de liderul Midtjylland, care în 7 partide a cîştigat 6 şi a pierdut una singură.

RIO AVE: Rămîne invincibilă
Parcursul bun al lui Rio Ave continuă. După calificarea în premieră, în istoria clubului, în grupele unei competiţii europene, Rio Ave e bine plasată şi în campionatul intern.

Sîmbătă a jucat în deplasare, cu Moreirense, şi a terminat egal, 1-1, golul trupei lui Pedro Martins fiind marcat de brazilianul Diego Lopes, care are numai 20 de ani. După 4 etape, Rio Ave are 10 puncte şi e în clasament peste echipe ca Benfica, Sporting şi Braga.

DINAMO KIEV: Încă o ruşine!
Trupa lui Serghei Rebrov nu-şi revine. A călcat din nou strîmb în campionatul Ucrainei. A făcut doar 2-2, în deplasare, cu Zoria Lugansk.

Dinamo Kiev a fost condusă din start, a revenit în repriza secundă, a întors scorul datorită golurilor lui Teodorczik şi Kraveţ, la ambele contribuind cu pase perfecte olandezul Lens, însă a ratat victoria la ultima fază, cînd Ljubenovici a marcat pentru gazde.

După 6 etape, Dinamo Kiev e abia pe locul 3, la 4 puncte de liderul Şahtior şi la două în spatele lui Dnepr. Steaua o va întîlni pe Dinamo Kiev în EL pe 2 octombrie, în capitala Ucrainei.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
chimir_sen
chimir_sen  •  15 Septembrie 2014, 17:33

Oricum își revenea cu oyle , lânoasele nu se dezmint ... 1-2 puncte în grupă , și alea dacă joacă Rio Ave cu rezervele ...

nordik
nordik  •  15 Septembrie 2014, 14:23
Postat de satyricon pe 15 Septembrie 2014, 11:33

Singurii care va faceti de ras sunteti voi haterilor de fiecare data cand scoateti cate un ca_ca_t pe gura. Voi si echipele voastre de nimic, niste limbrici ce sunt calcati in picioare de toata lumea. Va e jena sa va puneti stema echipelor la avatar, altfel ar afla lumea ce echipe ra-ha-t sustineti si ar face misto de voi!

si tu ai pus stema stelei :)) lumea isi bate joc de voi! aaa, scuze, ma corectez! tot globul rade de voi, si peste vreo 50 de ani si nepotii vor sti de Rusinea Europei, de recordul vostru rusinos si de meciul unic cu ludogorets!!! chiar ca sunteti de neegalat pe pamant: doar voi stiti cum e sa fiti magari necivilizati!

nordik
nordik  •  15 Septembrie 2014, 14:21
Postat de satyricon pe 15 Septembrie 2014, 11:33

Singurii care va faceti de ras sunteti voi haterilor de fiecare data cand scoateti cate un ca_ca_t pe gura. Voi si echipele voastre de nimic, niste limbrici ce sunt calcati in picioare de toata lumea. Va e jena sa va puneti stema echipelor la avatar, altfel ar afla lumea ce echipe ra-ha-t sustineti si ar face misto de voi!

Mai bine nu iti zic cu care echipa tin...ca esti mult prea thampiut ca sa intelegi valorile adevarate!!! dar ma bucur, stiu ca tu tii cu echipa Rusinea Europei!!! ia stema ta, spala-te si pe gura si pe gaurica dintre picioare deodata, ca e aceeasi lucru!!! n-ai dinti, nici aici, nici acolo! esti un looser frustrat! asta e adevarul!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează