INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO ZAGREB - PETROLUL 2-1

VIDEO Cioc Cop » Petrolul, tocată mărunt de Duje Cop: 1-2 cu Dinamo Zagreb şi ratează calificarea

Tamuz (centru) n-a avut şanse între fundaşii croaţi
Tamuz (centru) n-a avut şanse între fundaşii croaţi

Articol de - Publicat vineri, 29 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 29 august 2014 00:38

Duje Cop a recidivat aseară: autorul unei duble pe "Ilie Oană" a pus capăt aventurii europene a "lupilor". Reuşita lui Albin n-a mai contat, Antolici a închis meciul în prelungiri.

În cîteva limbi slave, "duje" înseamnă "foarte". Iar Duje Cop a fost, şi în începutul partidei de aseară, foarte nociv pentru Petrolul. Mai întîi a pătruns impetuos pe partea stîngă, însă centrarea s-a n-a fost fructificată în gol (6).

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Apoi, a răspuns tăios ocaziei uriaşe semnate de Toto Tamuz, bară şi minge plimbată pe linia porţii croate: singur cu Cobrea, nu l-a iertat pe goalkeeperul-debutant în cupele europene. 1-0, trei goluri ipotetice din partea alor noştri n-ar fi făcut decît să-mpingă meciul în prelungiri!

Final de "Moromeţii"
Totuşi, Petrolul s-a agăţat de şansa infimă avută la pauză: a egalat după o oră de joc prin Albin, care a primit de la Mutu şi a marcat cu ajutorul barei. La cealaltă poartă, golgeterul croat şi-a pierdut din inspiraţie: a fost "Bad Cop" cinci minute mai tîrziu, cînd a trecut razant pe lîngă o centrare.

În aceeaşi fază, Cobrea a respins excelent reluarea lui Brozovici! Problemele nu erau însă doar ocaziile gazdelor. Ci puţinele minute rămase. La fel ca-n sfîrşitul "Moromeţilor", timpul nu mai avea răbdare cu "lupii"!

Moarte lentă
Şi totul s-a sfîrşit amar, greoi, în careul prahovean. Soudani, "optimi" de finală la Mondialul brazilian cu Algeria, a fost şi el aproape de golul care ar fi răcit ultimul sfert de oră. A încheiat cu şut pe lîngă faza pe care scria "finish him", îndemnul letal din celebrul joc Mortal Kombat.

L-a dat Antolici, cu un gol de senzaţie în ultimul minut, şut plasat din afara careului. Petrolul iese din Europa cu regretul unor ocazii ratate în tur şi un gol încasat în ultimul minut al primei manşe.

632031-dinamo-zagreb-petrolul-2-1.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 04:26
Postat de gica_oboreanu pe 29 August 2014, 16:40

nu baga bani sa castige... oare ?! si oieru' baga bani multi, nu se gandea la profit de la steaua, cand ii mergeau afacerile cu terenuri si case. cand afacerile mari au cazut, normal ca numara fiecare leutz si vrea profit de unde se mai poate scoate. stai, ca si buzatu' intra pe drojdie curand, cu ajutorul dna, pretzul la gaze, cand n'or mai merge afacerile cu statul.. atunci sa vedem daca va mai fi asa de filotim. ca, dara, n'o fi el mecena din zimnicea... un club merge bine cand produce, cand este autosustenabil si profitabil. lucrul nu e greu la nivelul din ro. sa vedem daca are puterea sa faca din astra o echipa ioropeana. daca va cumpara jucatori de multe milioane.

alt romancier...)) de sinteza zilei, nu ati auzit si voi ?..))

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  23 Noiembrie 2014, 04:25
Postat de unico_biancorossi pe 30 August 2014, 01:42

petrolul egal zero barat.

>))) recunosc, nu i-am suportat niciodata..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 August 2014, 01:44
Postat de marioa pe 29 August 2014, 15:06

Stai putin ca nu inteleg ce paralela faci intre Steaua, Rapid, Dinamo, Sportul si Petrolul, Astra. Sunt situatii total diferite. Niciodata nu as vedea ca Staua sa fie preluata de patronii lui Dinamo sau invers. Ambele sunt echipe de traditie. Dar aici a fost cu totul altceva. Nicolae avea o echipa fara traditie. Petrolul avea traditie, suporteri si tot ce vrei dar nu aveau sustinere financiara. Nicolae a acceptat sa investeasca in petrolul iar echipa lui, Astra sa ramana dar in ligile inferioare acolo de unde si venise. E pacat ca nu te-ai convins pana acum ca Nicolae, asa cum il injura toti, este singurul patron din fotbalul romanesc care nu baga bani la Astra sau in fotbal sa castige ...

amigo, dar scrii romane nu gluma..)) sincer, nu am citit ce ai scris, poate cu alta ocazie. deci, nu te contrazic.)

Vezi toate comentariile (28)
Comentează