INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ASTRA - PLZEN 1-1

VIDEO Eroul Astrei în meciul cu Plzen: ”Credem în primăvara europeană”

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2016 00:00

Eroul Astrei aseară, Alexandru Stan, 27 de ani, a mărturisit că nu știe să se bucure după goluri, dar e fericit că a ajutat pentru un punct ce poate fi decisiv.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

- Alex, ai semnat un gol cât un punct, iar reușita ta aduce peste o sută de mii de euro în conturile clubului. Cum te simți?
- Nu prea știu să mă bucur la adevărata valoare, fiindcă nu prea am marcat multe goluri la viața mea. Este un pic cam ciudat, dar să știți că mă simt bine, împlinit. Mă bucur și că nu am pierdut, altfel n-ar fi avut cine știe ce însemnătate acel gol.

- Ai vreo superstiție?
- Înainte de meciuri, mă închin și mă rog lui Dumnezeu, iar acum s-a întâmplat să marchez. Sunt credincios.

- Cu banii restanți ați mai reglat situația?
- Ni s-au promis niște bani, mai avem de așteptat o lună, sper să-i primim. Am jucat la capacitate maximă, cred că s-a văzut.

- Ce așteptări aveți de la deplasarea cu Austria Viena?
- Mergem să jucăm ca să avem șanse la primăvara europeană, credem în noi.

Ce-a spus Șumi după meci:

  • "Am întâlnit o echipă puternică în duelurile unu contra unu, am jucat de la egal la egal cu buget de 20 de milioane de euro"
  • "Cu Alibec pe teren am fi câștigat meciul. Ne-a lipsit un vârf autentic, așa că am improvizat, cu Budescu. Iar Budi i-a dat pasă în "gaură" lui Stan la gol"
  • "Am arătat că și Liga 1 e puternică în Europa, că nu plătesc televiziunile banii degeaba"
  • "Suntem la mâna noastră la Viena, un punct ar fi foarte bun, după care avem decisivul cu Roma acasă la noi, sperând ca italienii să fie calificați până la ora ultimului meci. Oricum, devine decisiv meciul cu Austria de pe 24 noiembrie, trebuie să nu pierdem acolo"

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează