INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PETROLUL - SWANSEA 2-1 (ÎN TUR 1-5)

VIDEO+FOTO Notre respect, Petrolul! » Prahovenii n-au izbutit minunea, însă au obţinut un succes meritat: 2-1 cu Swansea

Articol de - Publicat vineri, 30 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 30 august 2013 01:35

"Lupii" şi-au vîndut superstarurile din atac, Grozav şi Bokila, dar şi-au păstrat suporterii aproape.

Iar acest lucru a contat parcă aseară mai mult decît indicaţiile lui Contra, cursele lui Guilherme sau driblingurile lui Boudjemaa. Priso (3) a încercat repede să ofere iluzii, dar şutul său a trecut pe lîngă, apoi Hamza (14, 44) şi Hoban (37) au irosit şansele create şi pe fondul apărării destul de relaxate a galezilor.

Click aici pentru VIDEO şi FOTO!

Pauza n-a stins nici ea corul superb al galeriei, însă Teixeira (46) şi Boudjemaa (56, 60) n-au putut să le dea fanilor un motiv în plus de bucurie. A făcut-o Priso (37), dar avantajul amfitrionilor n-a durat nici cît să se aşeze Contra pe bancă. Lamah a făcut 1-1, cine mai credea într-o minune putea să plece liniştit acasă, atîta doar că Hamza a dorit să ofere Petrolul o victorie de prestigiu. A pus capul la treabă din 8 metri (83), prahovenii rămîn cu satisfacţia că au învins o trupă din Premier League. Cu Grozav şi Bokila în primul "11", poate altfel s-ar fi discutat acum!


"Am crezut într-un miracol, sînt mîndru de jucători. Am avut puţină luciditate la început, iar dacă Hamza marca în prima repriză, ne creştea agresivitatea"
Cosmin Contra, antrenor Petrolul

"Am vorbit cu Grozav, e subiect închis. Aşteptăm alţi jucători în locul lui, e o pierdere grea, dar îi urez baftă. Am vorbit cu Marius Niculae, a spus că vineri ne dă un răspuns"
Cosmin Contra, antrenor Petrolul

"Am făcut un meci bun, dar, din păcate, nu ne-a ajutat deloc victoria asta. Trebuia să marcăm în prima repriză pentru a putea spera la calificare, am făcut-o prea tîrziu"
Ovidiu Hoban, mijlocaş Petrolul

"Meciul tur a fost un accident, am demonstrat că putem juca de la egal la egal cu ei. Acum ne dozăm toată energia pe campionat"
Mircea Bornescu, portar Petrolul

Riscă amendă
Oficialii Petrolului ar putea ajunge în atenţia Comisiei de Disciplină a UEFA după ce, aseară, suporterii ploieşteni au cuplat o portavoce a galeriei la staţia de amplificare a stadionului. Acest lucru e interzis în Liga 1, dar mai ales la partidele din competiţiile internaţionale. Delegatul UEFA, Joel Wolff, a notat incidentul în raport, dar şi faptul că gazdele au vîndut mai multe bilete decît capacitatea arenei, sute de persoane stînd pe scările de acces în tribune!

Grozav se răzgîndise!
Transferul lui Gicu Grozav la Terek Groznîi a fost o vreme în dubii. Surse autorizate susţin că atacantul de 22 de ani a refuzat miercuri seara să plece în Cecenia, nemulţumit de oferta salarială, 500.000 de euro pe sezon. Şefii lui Terek ar fi plusat cu 150.000 de euro, plus alte bonusuri, astfel că ieri după-amiază Gicu a decolat spre Groznîi. În schimbul său, Petrolul va încasa 2,2 milioane de euro. Tot la Terek a ajuns şi Jeremy Bokila pentru 1,5 milioane de euro.

585095-caseta-petrolul.jpg

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
7h0r
7h0r  •  30 August 2013, 13:37
Postat de ave_biancorossi pe 30 August 2013, 10:18

sa ajunga romania sa aiba macar alte 3 echipe cu performantele internationale ale clubului fc dinamo 1948 si sa se mandreasca si ele cu semifinale de cupe. pana atunci, doar stelistii au dreptul sa discute peste dinamo. deci, daca el are 2, tu esti repetent.

Omule , mai usor cu comentariile tendentioase :) Si noi ne mandrim cu perfor, europene de dinainte de 89 , insa avem destule si de dupa... voi dupa revolutie ati avut cateva "accidente" cum le spui tu, dar la voi acele accidente se traduc prin performante cat de cat notabile, in rest n-ati facut decat sa trageti in jos coeficientul tarii :) Pentru Petrolul, Astra si mai ales Pandurii am un mare respect, debutante in cupele europene, perioada dupa89' , si nu s-au facut de ras , chiar mai mult au ajutat la realizarea unui coeficient de invidiat pentru multe dintre tarile participante.. ma rugam acum 2 3 ani sa nu mai joace Dinamo in Europa si in locul lor sa joace prahovenii. Vis ind

varanga53
varanga53  •  30 August 2013, 12:54

Niste suporteri FORMIDABILI au OBLIGAT echipa sa faca un meci bun! Daca echipa era BUNA , facea un altfel de meci in deplasare ! Ce scuze au fost alea ale lui Contra cum ca jucatorilor li s-au inmuiat picioarele in tur ? Pacat de necalificare , BRAVO pentru atitudinea de aseara !

agb87
agb87  •  30 August 2013, 12:25

OLE, OLE, MULTUMIM, PETROLULE !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează