INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - HEERENVEEN 1-0 (ÎN TUR: 0-4)

VIDEO Locomotivă pe cărbuni » Rapid a învins-o pe Heerenveen, dar a ratat calificarea în playoff

Herea a transformat penalty-ul prin care Rapidul a obţinut ultima victorie europeană din acest sezon.
Herea a transformat penalty-ul prin care Rapidul a obţinut ultima victorie europeană din acest sezon.

Articol de GSP - Publicat vineri, 10 august 2012 00:00 / Actualizat vineri, 10 august 2012 00:25

Rapidul a jucat frumos, şi-a creat ocazii şi ar fi putut scrie istorie dacă ar fi avut un atacant adevărat în teren şi dacă echipa nu ar fi fost sleită de puteri după o oră de joc.

Obosiţi, palizi şi cu cearcăne. Eticheta omului bolnav pusă de Sabău pe spatele jucătorilor săi înaintea meciului a părut ca o reţetă perfectă pentru adormirea adversarului. Rapidiştii s-au vitaminizat cu un "fresh de portocale" şi au introdus cipul cu mentalitatea păguboasă din tur în pielea olandezilor. Dacă n-ar avea Albuţ talentul de a face ca orice şut banal să pară o ocazie uriaşă, olandezii n-ar fi avut nici o oportunitate de a marca în prima repriză!

VIDEO: VEZI AICI FAZELE MECIULUI!

"Plămînii" Teixeira şi Herea
Teixeira parcă e un spiriduş udat cu apă vie. El a făcut penalty-ul transformat perfect de Herea (20) şi tot din gheata sa a plecat mingea de golul doi. Roman (22) a marcat un eurogol în vinclu, dar şi assistul şi reuşita au fost şterse de steagul aiurea ridicat de tuşierul Steuer. Herea poate că ar trebui băgat mai des în carantină. Varicela care l-a ţinut trei săptămîni la pat i-a redat pofta de fotbal. Pe lîngă reuşită, Ovidiu a jucat aproape perfect, iar în minutul 43 a făcut faza meciului: a ridiculizat trei adversari şi i-a pasat lui Grigorie, care a tras plasat, în stilul anilor '70, pentru o paradă a portarului olandez.

MAI MULTE IMAGINI DE LA MECI!

Surdu e capăt de linie
În prima repriză, cu poarta goală după o pasă perfectă a lui Roman, Surdu n-a reuşit să pună gheata. Apoi, toate fazele periculoase avîndu-l protagonist deveneau statice şi perfecte pentru reasamblarea sistemului olandez. Sabău l-a scos pe Ciolacu, şi el cu un pas mereu în urmă, dar Ilijoski şi Goga au adus în joc doar ritmul meciurilor de old-boys. Ilijoski (53), lăsat singur cu portarul de Herea, a arătat de ce Braşovul a fost nivelul său maxim ca fotbalist, călcînd penibil pe minge!

Giuleştenii au avut inimă mare, au vrut, s-au zbătut, dar pe lîngă suflet e nevoie şi de un trup sănătos, care să ducă un meci într-un ritm ridicat, or rapidiştii s-au ofili prematur, după o oră de joc, precum calificarea mai departe în Europa.

"Bine că avem pauză, că nu mai jucăm cu Dinamo, mergem de luni în Poiana Braşov ca să ne refacem fizic, dar mai ales psihic" (Ioan Ovidiu Sabău, antrenor Rapid)

"E frustrant că am ieşit deja. Anul trecut, am fost în grupele Europa League, am jucat pe stadioane pline, cu formaţii tari, ne pare rău că nu mai sîntem acolo, în grupe! Era şi o şansă să ne mai vadă emisarii unor formaţii bune din Europa" (Ovidiu Herea, mijlocaş Rapid)

"Am avut noroc şi acum, şi-n tur. Bine că s-a terminat doar 1-0 pentru români. Gazonul ne-a dezavantajat enorm, dar nu e o scuză. Vine Messi să joace aici? Nu e o problemă pentru el, joacă perfect şi-n apă" (Marco van Basten, antrenor Heerenveen)

"Să le fie ruşine acestor arbitri şi UEFA, care i-a trimis! Să nu mai arbitreze nici o secundă aceşti oameni, aceşti nemţi hoţi!" (George Copos, patron Rapid)

511787-caseta-rapid.jpg

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (28)
danibozovici1
danibozovici1  •  10 August 2012, 13:10

SI IARA PENTRU MOS CACANIU NOI AM JUCAT 3 MECIURI AMICALE IN REST NE-AM ANTRENAT PRIN HOTELURI BA DESTEPTULE!!UNDE VROIAI SA FACA PREGATIRE FIZICA LA SALA DE MESE??

danibozovici1
danibozovici1  •  10 August 2012, 13:07
Postat de mosh_vishiniu pe 10 August 2012, 11:33

aseara,pe olandezi i-a durut fix in cur de razultat.daca erau chititi sa faca puncte in clasamentul european ne snopeau,dar pe unii chiar nu-i intereseaza asta.si ne-au lasat sa jucam.nu mai trage concluzii pripite ca am avea forta de joc sau alte calitati-himera.roaga-te sa nu retrogradam,pacat ca l-am scapat si pe negoita,care a luat dinamo,deci copos nu va vinde si nu vom scapa de al decat prim disparitia lui fizica.pana atunci o sa vedem doar jumatati de jucator liberi de contact,care stiu fotbal chiar mai putin ca noi,dar neavand alta meserie,"se angajeaza la cluburile astea" pe "un cacat de 200.000 de euro pe an.

BAI MOS CACANIU SI IN TUR PANA S-AU PRINS CA SUNTEM SLABI AU JUCAT CU TARSA.DACA NU ERAU GRESELILE DE INCEPATORI NE CALIFICAM LEJER!CE FOTBAL TI-AU ARATAT MA RAPIDISTUL...?NISTE PUSTI TALENTATI DAR PE CARE PUTEAI SA-I BATI ORICAND.ARE DREPTATE SI COMUNISTU CU ARBITRAJUL 11M NEACORDAT,UN GOL ANULAT FRUSTRANT DE AIUREA...CA DEH SUNTEM ROMANI.PUN PARIU CU ORICINE CA VIITORUL ADVERSAR LE DA 2-0 TUR SI 3-0 RETUR VETI VEDEAComentariul tău...

danibozovici1
danibozovici1  •  10 August 2012, 13:00

"CALCAND PENIBIL PE MINGE"!!!BA GHEORGHIULE TU ORI ESTI CHIOR ORI ESTI PROST??!!LA CE MECI TE-AI UITAT TATA??

Vezi toate comentariile (28)
Comentează