INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MOLDE - FC COPENHAGA 1-2

VIDEO Nici un ajutor de la Molde » Norvegienii lui Solskjaer au cedat cu 1-2 în derby-ul nordic cu Copenhaga

Articol de - Publicat vineri, 23 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 23 noiembrie 2012 01:54

Surclasată de Stuttgart, Steaua n-a primit nici de la Molde o mînă de ajutor.

VEZI AICI FAZE VIDEO DE LA MECI!

Norvegienii lui Solskjaer au luat gol în minutul 21 - Santin, din penalty - şi pînă la pauză mai puteau încasa unul, dar i-a salvat portarul Pettersen. Imediat după reluare, Chima a avut egalarea în picior, dar a trimis "alături". A fost un avertisment, pe care danezii l-au nesocotit şi au plătit, acelaşi Chima egalînd cu o lovitură de cap (62).

Scor la care Steaua era calificată. Dar minunea n-a ţinut. Iar Gislason i-a adus din nou pe oaspeţi în avantaj: 1-2. Putea egala iar Chima, în final, dar a tras în bară.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (9)
hokerey
hokerey  •  23 Noiembrie 2012, 11:06

Suntttttttt fericit si ma simt bine!!! Este o zi magica.

gicarijakone
gicarijakone  •  23 Noiembrie 2012, 10:53
Postat de mbogdan80 pe 23 Noiembrie 2012, 08:39

dinamo si rapid sunt zero in cupele europene

Si vor fi zero multi ani de acum inainte.

andinamodrei
andinamodrei  •  23 Noiembrie 2012, 10:49

' Surclasată de Stuttgart, Steaua n-a primit nici de la Molde o mînă de ajutor. ' sincer va zic, si mie mi se pare nedrept !! pai cum sa joci asa? arbitrii nu te ajuta, adversarii nu, valizele nu , pai asta inseamna sa joace oile fotbal , dar pana acum ele au castigat numai prin blaturi si cele enumerate mai sus. dar totusi , de ce nu au mai folosit pungutele ?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează