INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SPANIA

VIDEO Rusescu a reuşit să îi impresioneze pe spanioli după dubla cu Mladost: "Mucha calidad"

Rusescu (stînga) e maiestuos în acest dribling în faţa portarului muntenegrean. Era 5-0 pentru Sevilla // Foto: EPA/IntactImages
Rusescu (stînga) e maiestuos în acest dribling în faţa portarului muntenegrean. Era 5-0 pentru Sevilla // Foto: EPA/IntactImages

Articol de - Publicat sambata, 10 august 2013 00:00 / Actualizat vineri, 09 august 2013 21:10

Folosit 90 de minute ca unic vîrf de antrenorul Emery, "Rusescu a fost omul incisiv al andaluzilor", a comentat cotidianul Mundo Deportivo evoluţia sa din Europa League.

Primul meci oficial ca titular pentru Raul Rusescu, şi atacantul în vîrstă de 25 de ani şi-a răsplătit antrenorul cu două goluri în Muntenegru. Ambele înainte de pauză (22 şi 38), al doilea fiind aplaudat de majoritatea reporterilor spanioli prezenţi la Podgorica.

VIDEO: Vezi AICI golurile meciului!

"A dovedit calitate, a păcălit elegant portarul fentîndu-l din corp, fără să atingă mingea", a comentat cotidianul local Diario de Sevilla, madrilenii de la As confirmînd: "Mucha calidad". În timp ce Mundo Deportivo, jurnal catalan, a conchis: "Românul a fost omul incisiv al lui Emery".

Trimisul Marca la deplasarea din Europa League (Sevilla a învins cu 6-1, cele mai multe goluri ale andaluzilor într-un meci continental) a fost singurul căruia nu i-a plăcut Rusescu: "Prestaţia sa nu oferă siguranţă, ci îndoială, multe semne de întrebare". Şi i-a dat 4, nota minimă la oaspeţi.

Numai că Estadio Deportivo, alt ziar din Sevilla, a replicat: "Loveşte bine balonul cu ambele picioare, e mobil, are simţ tactic şi tratează cu blîndeţe mingea. Aveţi răbdare cu Raul".

"Rusescu le-a demonstrat tuturor că dă goluri şi are capacitatea să-şi creeze propriile ocazii" ( Unai Emery, antrenor Sevilla)

"Cei care îl fluieră acum la Sevilla pe Rusescu ar trebui să nu se grăbească. Aşa aţi făcut la un moment dat şi cu Negredo, şi cu Luis Fabiano. Şi v-aţi înşelat" (Estadio Deportivo, ziar din Sevilla)

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
detoatepttoti
detoatepttoti  •  11 August 2013, 18:36
Postat de ovidiu_3003 pe 10 August 2013, 09:01

Rusescu da goluri numai in blaturi ...

oare cat au platit aia de la sevilla sa castige amicalul ala ???? :)))))))

silvercloud
silvercloud  •  10 August 2013, 17:41

Pai a dat 2 goluri, ce mai vor ziaristii ?!

avocatul85
avocatul85  •  10 August 2013, 14:27

bravo raul !

Vezi toate comentariile (17)
Comentează