INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  ITALIA

VIDEO Solist în tăcere » Chiricheș a marcat primul său gol pentru italieni într-un stadion pustiu

Chiricheș îi ia fața lui De Fauw și pornește într-o nouă acțiune la Bruges // Foto: Reuters
Chiricheș îi ia fața lui De Fauw și pornește într-o nouă acțiune la Bruges // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 28 noiembrie 2015 00:00

Integralist al doilea joc la rînd, Vlad a punctat cu un șut precis după un corner. UEFA l-a ales în echipa etapei și Gazzetta l-a lăudat: ”Se arată o alternativă foarte bună la titulari”.

Napoli defilează în Europa League și a făcut din FC Bruges a cincea victimă în grupă (1-0). Pe o arenă fără public, măsură de securitate a autorităților belgiene, solistul serii a fost un român.

VIDEO: Vezi AICI golul lui Chiricheș!

Chiricheș a decis jocul printr-o reluare precisă cu dreptul (41), după cornerul bătut de Valdifiori. Prima reușită a stoperului român (titularizat a doua oară la rînd) pentru trupa lui Maurizio Sarri!

Presa italiană l-a ales cel mai bun de pe teren, iar UEFA l-a inclus în formația ideală a etapei. "Chiricheș ar juca în echipa de start la multe cluburi, însă Koulibaly și Albiol îl forțează să stea pe bancă", remarcă Paolo Condo, ziarist Sky Sport.

"Dincolo de gol, se dovedește o alternativă foarte bună la titulari", l-a lăudat Gazzetta dello Sport. Iar Corriere dello Sport a punctat: "Și-ar putea permite să intre și-n papuci. A fost peste toți, cu detașarea lui serafică și inițiativele sale, căutînd golul. Devine gelos și mereu vrea să atace, cu riscul unor neatenții".

Aluzie la o minge pierdută de Vlad în poziție de ultim apărător și la unele mici ezitări în a ataca adversarul direct.

Avram, fără probleme

Marius Avram și colegii săi au condus fără erori. "Meciul a fost prea liniștit pentru a nu-l fluiera fără probleme. La primul acces de indisciplină a scos cartonașul", a scris Gazzetta (nota 6 pe linie pentru toată brigada). La fel, Corriere dello Sport: "O gestiune abilă într-o partidă cuminte".

"Chiricheș are tehnică și instinct natural pentru gol și, mai ales, pentru construcție. E un stoper cu capacitate de anticipare și de a combina cu colegii"
Daniele Adani, fost fundaș Fiorentina și Inter

10 luni și jumătate au trecut de la ultimul gol marcat de Chiricheș, pe-atunci la Tottenham, în 4-2 cu Burnley în Cupa Angliei

5 victoriidin 5 meciuri în grupă are Napoli în EL. Doar Zenit a mai reușit în Ligă punctaj maxim în actuala stagiune în Europa

LAZIO - DNEPR 3-1: Radu, calificat și suspendat

Și Ștefan Radu s-a calificat deja în "16-imile" competiției, după victoria lui Lazio (3-1 cu Dnepr). Folosit tot jocul, fundaș stînga, el a primit un "galben" și nota 6 în Gazzetta: "A făcut bine totul, mai puțin cartonașul. Dar e OK așa, pentru că va fi suspendat la partida inutilă cu St. Etienne".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
danieliorga2000
danieliorga2000  •  28 Noiembrie 2015, 16:36

Totdeauna am sperat sa revina Chiriches, dar articolele voastre cu minciuni creaza diversiuni si in cele din urma lovesc in jucator ! Cum putea fi cele mai bun de pe teren cand au mai fost jucatori de la Napoli care au primit aceeasi nota cu el, 7?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează