INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - ASTRA 4-0

VIDEO Totti și circ » Astra a fost la Roma, 0-4, jucăria oferită cadou marelui ”Rege” capitolin, care și-a sărbătorit cei 40 de ani prin assist-uri minunate.

Articol de - Publicat vineri, 30 septembrie 2016 00:00

Apărarea românilor a fost hilară, ofrandă pentru fotbaliști adevărați

Una, două, trei. Atâtea tentative de șut pe poartă a avut Nicoară pe "Olimpico" în minutul 5. Pasa ideală a lui Teixeira l-a găsit în superpoziție pe colegul său, doar că Alisson și Juan Jesus l-au blocat. În loc de un energizant 1-0 pentru necăjiții lui Șumudică, au deschis scorul romanii. Repede, după. Și enervant de ușor.

Click aici pentru VIDEO!

Frustrant. Totti refuză să pună ghetele-n cui. A lansat balonul perfect în careul abramburiților astrali, Manolas n-a putut relua cu capul, dar Strootman (15) a marcat simplu, ca pe terenul de antrenament, beneficiind de lanțul scurt al lui Lung junior și somnul lui Lazici.

Campioni la giumbușlucuri

Tuns, ras și frezat, Șumi a răbufnit pe margine. Vai de antrenorul cu așa defensivă! Jucătorii săi alergau fără sens, doar cu tentative de șut de la Giurgiu, precum Boubacar (24), în timp ce italienii, și cu multe rezerve, controlau ostilitățile. Duelul titanilor fără vârstă: Totti (30) l-a dat cu roțile în sus pe Teixeira, portughezul care a arătat cât a avut baterii că poate juca oricând și în Serie A. Silvică și-a mai spălat din păcatele de la gol blocându-l pe Salah (34).

Alibec e cu mintea la un transfer extern, adică a tras cât a putut ca să impresioneze, păcat că a reușit puțin. Ce șut a prins "Il Re di Roma"! Lung a deviat cât a putut, mingea a lovit bara, după care a sărit bine pentru romani. Trei de-ai lor s-au repezit ca gladiatorii pe bietul balon, doi de-ai noștri au bâjbâit, a înscris Fazio (45+2). Simplu, cam ca la antrenament. "Cu toții de la Râm ne tragem", spunea cronicarul, dar la omu' sărac, nici fotbalul nu trage!

40 pentru 4-0

Pâine și mult circ. Perotti a centrat undeva în fața porții, iar balonul mai, mai să-l doboare pe Fabricio (47). Poznașul obiect s-a lovit de brazilian, ce caraghios!, apărătorul semnând autogolul. "Miserable luck for Astra" era scris pe site-ul UEFA la descrierea fazei. Totti a scos iar bagheta, Salah (55) a reluat nici prea tare, nici prea ușor, 4-0. Meciul a curs frumos pentru ei, groaznic pentru campionii României. Oamenii erau fericiți la stadion, i-au cântat lui Totti, pentru că și-a sărbătorit pe teren împlinirea a 40 de ani, iar tânărul veteran avea poftă de fotbal de parcă de-abia se apucase. Albii au părut novici pentru gladiatorii Romei. Daniel Niculae a ieșit accidentat, în minutul 90, dar nu mai conta. Romanii când au atacat dârdâiau și barele, ofensiva alor noștri era precum viitorul Astrei. Bine că s-a încheiat la 4-0!

7 meciurifără victorie în cupele europene avea Roma până aseară. Nu mai învinsese din noiembrie anul trecut, 3-2 cu Leverkusen, strângând 3 remize și 4 eșecuri

clasament

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
haideusicfr
haideusicfr  •  30 Septembrie 2016, 14:18
Postat de utraian pe 30 Septembrie 2016, 11:24

Asa e... Pe urma cheliosul a fugit cu toti banii si v-a lasat *** asta ai uitat sa zici

*Cheliosul * e bine merci acasa in Cluj. E o minciuna sfruntata chestia cu Dubaiul ,scornita probabil de *** Stelei. Nu mai are nici bani , (de unde iei si nu pui se termina !) , si e inca seful la CFR. Nici Becali n-ar fi mai bine daca adevarata Stea isi valua baniipe stema. Mai traim si mai vedem.Eu urez succes si Astrei si Stelei ,dar niciuna nu arata cum era odata CFR. Si sper sa mai fie.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

polistul68
polistul68  •  30 Septembrie 2016, 11:35
Postat de haideusicfr pe 30 Septembrie 2016, 11:11

CFR ii batea pe As Roma la ei acasa cu 2-1 .Ambele goluri marcate de Culio!

Da, acum 10 ani..acum campionatul e atit de slab, incit campioana Romaniei se face de rusine ..asta e nivivelul fotbalului romanesc....

utraian
utraian  •  30 Septembrie 2016, 11:24
Postat de haideusicfr pe 30 Septembrie 2016, 11:11

CFR ii batea pe As Roma la ei acasa cu 2-1 .Ambele goluri marcate de Culio!

Asa e... Pe urma cheliosul a fugit cu toti banii si v-a lasat *** asta ai uitat sa zici

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează