INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SEVILLA - ȘAHTIOR 3-1 (ÎN TUR 2-2)

VIDEO Un pod prea îndepărtat » Lucescu n-a putut împinge limitele lui Șahtior, iar ucrainienii s-au predat în returul cu Sevilla: 1-3

Gameiro l-a fentat și pe Piatov și a înscris în poarta goală, semnând
Gameiro l-a fentat și pe Piatov și a înscris în poarta goală, semnând "dubla" // FOTO Reuters

Articol de - Publicat vineri, 06 mai 2016 00:00

Mircea Lucescu n-a putut împinge limitele lui Șahtior, care s-a predat în repriza secundă. Sevilla joacă a treia finală consecutivă!

Aventura lui Mircea Lucescu s-a oprit la porțile finalei Europa League. Șahtior s-a predat în fața deținătoarei trofeului, Sevilla (1-3), ce o va înfrunta pe Liverpool pentru al treilea triumf la rând!

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Repriză sinusoidală

Temător au pornit "minerii" și în retur. La fel de repede au luat gol, pe o greșeală impardonabilă comisă de Malișev. Neatenție taxată de Gameiro, scăpat cu Piatov și norocos la execuția de 1-0 printre picioarele acestuia. Șahtior se scutură după gol, îndrăznește mai mult și cere penalty (și Rami a făcut-o!) la căderea lui Taison, împins. Primește în schimb cartonașe. 3 în jumătate de repriză!

Kucer are șansă, Kuipers grațiindu-l de "roșu" la intrarea de K1 la Gameiro, care s-a ales cu buza spartă. Sevilla are slăbiciuni și conexiunea Marlos-Eduardo taie centrul apărării, iar Soria se dă bătut (44). Scenariul de la Lvov pare a se repeta, "minerii" revin pe tabelă: 1-1.

Gameiro lovește iar

Tot Gameiro scrie prefața actului doi, 2-1 din pasa lui Krychowiak, după ce l-a driblat pe Piatov (47). Are 9 goluri și e la unu de Fontaine, cel mai prolific francez într-un sezon de eurocupe! Nu mai vine însă riposta oaspeților, Mariano mărind diferența (59) cu un golazo la colțul lung. Mai dă o mică iluzie Eduardo, cu un "cap" razant cu bara. Revanșa visată de Il Luce s-a volatilizat.

1înfrângere din 8 jocuri în actuala ediție de EL a suferit Șahtior, chiar cea de aseară, cu Sevilla

4din ultimele 6 goluri ale Sevillei în EL au fost marcate de Gameiro, francezul având 7 din cele 14 reușite în primăvara competiției

Liverpool - Villarreal 3-0:  Klopp refuză finala spaniolă

Liverpool speră să ajungă prin EL în Ligă dacă din Premier n-a fost în stare. Și merge în finala de la Basel, interzicând a doua confruntare spaniolă în această stagiune, după 3-0 în returul cu Villarreal.

Debutul a fost perfect pentru "cormorani", cu autogolul lui Bruno Soriano (7), "servit" de Firmino. Același brazilian i-a pasat lui Sturridge, care i-a strecurat balonul printre picioare lui Areola (63).

În 10 oameni (Victor Ruiz 71 eliminat), Villarreal a mai încasat un gol, Lallana (81).

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează