INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  SAMPDORIA

VIDEO Walterloo » Fanii i-au cerut demisia lui Zenga chiar după debutul oficial pe banca Sampdoriei, 0-4 cu Vojvodina

Articol de - Publicat sambata, 01 august 2015 00:00

Antrenorul, fluierat copios și insultat, a mers la peluză să-și ceară scuze, luînd toată vina asupra sa. ”Nu mănînc pe nimeni, e doar un accident”, a spus președintele Ferrero. Dar postul lui Zenga este în pericol

Pe cît de mult a așteptat să revină în Serie A, pe atît de mare a fost decepția debutului oficial la Sampdoria. Walter Zenga a trăit joi un dezastru, fără precedent în ultimii 50 de ani ai clubului blucerchiato în Europa, cu Vojvodina în turul 3 preliminar EL. Avusese o premoniție Massimo Ferrero, "Dumnezeu ni i-a trimis pe sîrbii ăștia să le dăm patru", însă visul președintelui a fost, de fapt, coșmar, pentru că Doria a încasat corecția, chiar cu 4-0, la Torino!

Click aici pentru VIDEO!

Zenga și-a asumat falimentul manșei tur și a mers cu capul plecat spre cei 5.000 de tifosi pentru a-și cere iertare. "Pleacă!", urlau fanii și îl copleșeau cu insulte și fluierături. Walter a încercat zadarnic să-i calmeze: "E doar vina mea. Nu-i blamați pe jucători! Am crezut că sîntem pregătiți și nu caut scuze, deși a trebuit să fac echipă cu mulți jucători afectați de un virus". După 30 de secunde, a venit rîndul lui Ferrero să caute pacea cu ultrașii, pe care i-a aplaudat și le-a zis "Grazie".

Patronul era negru de supărare, însă nu-l execută pe antrenor: "Nu mănînc pe nimeni, e numai un accident de traseu". Continuarea traseului lui Zenga, care și-a impus ferm punctul de vedere în fața lui Ferrero în cazul revenirii lui Cassano, depinde și de returul de la Novi Sad de peste 5 zile. Alt Waterloo i-ar putea fi fatal.

4 eșecuriși un egal are Sampdoria în ultimele 5 meciuri în Europa. N-a mai învins de pe 30 septembrie 2010, 1-0 cu Debrecen în grupele EL

9 goluria primit Sampdoria în total în cele două partide jucate în campionatul trecut la Torino, unde a pierdut și joi contra Vojvodinei

"Meritam să pierdem și nu le pot cere scuze fanilor. Doar ei au cîștigat. Aceasta nu este Sampdoria mea, echipa puternică pe care am construit-o și pe care vreau s-o întăresc"
Massimo Ferrero, președinte Sampdoria

"Nu am de gînd să-l dau afară pe Zenga. Să-l lăsăm să lucreze liniștit, așteptăm returul și apoi vedem. Cu Ferrero însă oricînd pot apărea lovituri de teatru"
Massimo Ferrero, președinte Sampdoria

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează