INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PLZEN - FCSB, MIERCURI, 21:45, TVR 1, GSP.RO

Viktoria Plzen - FCSB // De la Messi și Ramos la Alibec și Enache » Cine este arbitrul care va conduce meciul retur din Cehia

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 30 iulie 2017 09:29

Vicecampioana României a aflat brigada de arbitri care va conduce partida retur cu Viktoria Plzen din preliminariile Ligii Campionilor, care se va juca miercuri la 21:45 și va putea fi urmărită în direct la TVR 1 și liveTEXT pe GSP.ro.

Returul de miercuri seară dintre Plzen și FCSB va fi condus de "centralul" José Hernández Hernández, ajutat de asistenții Teodoro Sobrino Magán și José Enrique Naranjo Pérez, în timp ce Ricardo De Burgos Bengoetxea va fi arbitrul de rezervă.

Hernández, 34 de ani, are mare experiență în meciurile internaționale, iar în Spania este foarte bine cotat. A debutat în La Liga în 2012, iar pe lista FIFA a intrat în 2014. "Centralul" a condus chiar ultimul mare derby jucat între Real Madrid și Barcelona, când Messi a adus victoria catalanilor în ultimul minut.

Meciul a fost extrem de greu pentru Hernández, care a fost criticat ulterior de madrileni. Încă din minutul 2, acesta nu a acordat penalty la o intrare imprudentă a lui Umtiti asupra lui Cristiano Ronaldo, iar în minutul 78 l-a eliminat pe căpitanul Realului, Sergio Ramos. Pe lângă celebrul El Clasico, Hernandez a fost delegat de liga spaniolă și la Supercupa dintre Barcelona și Sevilla, 3-0.

Steliștii au însă amintiri plăcute de la ultimul joc la care Hernández i-a arbitrat. Se întâmpla tot în preliminariile UEFA Champions League, în sezonul 2015-2016, când "centralul" din Spania a condus partida dintre Trencin și FCSB, încheiată cu victoria vicecampioanei, 2-0. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ortega
ortega  •  30 Iulie 2017, 12:38

De la Messi și Ramos la Alibec și Enache » ... Afică de la frac și papillon , la opinci și șubă mițoasă ...

valentinn10
valentinn10  •  30 Iulie 2017, 11:14

Nu joaca arbitru, NOI JUCAM, JUCAM SI CASTIGAM, arbitru poate fi si ceh,trecem si de el si conationalii lui. FORTA STEAUA, LUPTA FCSB, HAI STELUTA, CURAJ VITEZISTI, restul e vrajeala pe care nu o mai halesc nici cainii sau ...doar cainii...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează