INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NAŢIONAL ARENA, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Blocada Europa League » În zona din jurul Naţional Arena nu vor mai circula maşini în perioada 8-10 mai

De mîine seară, parcarea va fi interzisă pe Maior Coravu
De mîine seară, parcarea va fi interzisă pe Maior Coravu

Articol de - Publicat luni, 07 mai 2012 00:00 / Actualizat duminica, 06 mai 2012 22:19

De pe 9 mai, ora 9:00, traficul va fi închis în perimetrul strada Mihai Coravu, bd. Basarabia, strada Vatra Luminoasă, bd. Pierre de Coubertin şi străduţele care duc de la aceste artere spre stadion.

Cei 30.000 de suporteri şi turişti care vor invada Bucureştiul pentru finala Europa League i-au determinat pe organizatori să adopte măsuri fără precedent, dar obişuite pentru acest gen de evenimente. Una dintre priorităţi a fost determinarea perimetrului în care va fi interzis traficul auto în jurul Naţional Arena, pentru protecţia fanilor.

ATENŢIE: NU PARCA PE ARTERELE PRINCIPALE ÎNCHISE: MAŞINA ÎŢI VA FI RIDICATĂ!

8 mai, ora 20:00
Începînd cu această dată, nici o maşină nu va mai putea fi parcată pe străzile Maior Coravu, Vatra Luminoasă şi bulevardele Pierre de Coubertin şi Basarabia, între intersecţiile cu şoseaua Mihai Bravu şi cu bulevardul Chişinău. Poliţia a lipit deja afişe în zonă pentru a anunţa această restricţie. Maşinile celor care nu vor ţine cont de atenţionare vor fi ridicate şi mutate în apropiere, fără ca proprietarii să plătească vreo taxă. Interdicţia va fi ridicată pe 10 mai, la ora 6:00 dimineaţa

ATENŢIE: AUTOTURISMELE RIVERANILOR DIN PERIMETRUL ÎNCHIS: BLOCATE PE STRĂDUŢELE LATERALE SAU TRANZITARE DOAR CU BULETINUL!

9 mai, ora 9:00

Va intra în vigoare interdicţia traficului auto pe:
- bd. Pierre de Coubertin (de la intersecţia cu şoseaua Pantelimon spre Naţional Arena)
- strada Vatra Luminoasă (de la intersecţia cu şoseaua Mihai Bravu şi cu bd. Pierre de Coubertin)
- bd. Basarabia (între intersecţiile cu şoseaua Mihai Bravu şi cu bulevardul Chişinău)
- toate străduţele cuprinse în perimetrul închis care duc spre Naţional Arena. Pe acestea, locatarii îşi vor putea parca maşinile, dar fără să le mai poată folosi în intervalul 8-10 mai.
- riveranii vor putea intra sau tranzita aceste zone cu maşina, numai pe baza cărţilor de identitate

UNDE E TRAFIC LIBER: Se va putea circula pe şoselele Mihai Bravu şi Pantelimon şi pe bd. Chişinău, precum şi pe Şoseaua Iancului

RATB: toate liniile RATB ale căror trasee trec prin zona închisă traficului auto vor fi deviate.

481283-aria-restrictionare-trafic.jpg

Fanii lui Atletico: la Pierre de Coubertin
Suporterii lui Bilbao: pe Basarabiei
Susţinătorii finalistelor vor fi aduşi la stadion din fan-zone pe trasee distincte. Astfel, autobuzele fanilor lui Atletico Madrid vor staţiona în zona intersecţiei Pierre de Coubertin cu Vatra Luminoasă, iar cele ale lui Bilbao vor fi parcate în partea opusă a arenei, de-a lungul bulevardului Basarabia, în perimetrul închis al acestuia. Plecarea fanilor, după finală, se va face tot din aceste zone, în ordinea decolării charterelor spre Madrid sau spre Bilbao. Autobuzele respective sînt puse la dispoziţia fanilor gratuit, de către RATB, şi vor fi păzite permanent pe timpul finalei.

Reguli stricte pentru parking
Protocolul de acces în parcările stadionului Naţional Arena a fost stabilit deja de către organizatori, iar regulile sînt foarte stricte. Astfel, parkingurile au fost colorate în trei culori, roşu, galben şi verde, fiecare avînd specificată clar parcarea în care şoferii îşi vor putea lăsa maşinile, dar şi porţile de acces în complexul Naţional Arena.

Intrarea din strada Maior Coravu
Parkingurile roşii - accesul către aceste parkinguri se va face începînd cu ora 18:45, o dată cu deschiderea porţilor stadionului

Intrarea din bd. Pierre de Coubertin
Parkingurile galbene (pentru media) - intrarea acestor maşini e permisă NUMAI PÎNĂ LA ORA 18:00.

Intrarea din Basarabiei (prin curtea Liceului Dimitrie Leonida, prin strada Vasile Şerbănică)

Parkingurile verzi (inclusiv parcarea supraetajată de lîngă sediul FRF, unde vor fi disponibile doar primele două niveluri, adică 650 de locuri) - accesul acestor maşini se va face numai dinspre intersecţia cu bulevardul Chişinău (fost Diham), de la ora 18:45

481284-bilet.jpg

Respectaţi porţile de acces înscrise pe bilete!

Accesul în complexul Naţional Arena se va face prin trei intrări:

intrarea 1 (str. Maior Coravu) - pentru tribuna I şi zona VIP
intrarea 2 (str. Pierre de Coubertin) - pentru fanii lui Atletico Madrid şi suporterii români cu bilete la peluza nord sau la tribuna a II-a
intrarea 3 (bd. Basarabia) pentru fanii lui Bilbao şi suporterii români cu bilete la peluza sud sau la tribuna a II-a

- în zona de intrare pe cele trei artere, forţele de ordine vor face doar un control vizual al biletelor. La fiecare poartă din complex se va face primul control corporal amănunţit de către agenţii BGS, jandarmi şi stewarzi. Al doilea control corporal va avea loc la turnicheţii de acces în tribune.
- Intrarea prin altă parte decît cea înscrisă pe bilet înseamnă pierdere de timp şi trecerea printr-un control suplimentar, la poarta înscrisă pe bilet

Obiecte interzise în stadion (se vor depozita la garderobele mobile de la fiecare poartă de acces în complex, pe baza unor bonuri): aparate foto profesionale, laptop-uri, tablete, căşti moto, parfumuri, spray-uri, trepiede, genti, rucsacuri, valize, briceaguri, tirbuşoane, umbrele şi alte obiecte contondente.

Vin finalistele în această seară!
Astăzi, pe aeroportul Henri Coandă, vor ateriza cele două echipe finaliste. Primii care vor sosi la Bucureşti sînt bascii de la Bilbao. Aceştia vor pleca din Bilbao la 16:45, urmînd să ajungă în Capitală în jurul orei 19:00. La ora 18:00, şi cei de la Atletico vor decola de pe aeroportul Barrajas din Madrid şi vor sosi la Bucureşti două ore şi jumătate mai tîrziu. Jucătorii lui Bilbao vor sta la Crowne Plaza, iar Atletico la Intercontinental.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
george1000
george1000  •  08 Mai 2012, 11:19
Postat de v_for_vendetta_2011 pe 07 Mai 2012, 14:22

deci: "- toate străduţele cuprinse în perimetrul închis care duc spre Naţional Arena. Pe acestea, locatarii îşi vor putea parca maşinile, dar fără să le mai poată folosi în intervalul 8-10 mai. - riveranii vor putea intra sau tranzita aceste zone cu maşina, numai pe baza cărţilor de identitate" ce intelegem de aici? ca daca de azi 7 mai...seara...imi parchez masina in zona respectiva,incepand de maine nu mai pot folosii masina pana pe data de 10 mai!!? ok! atunci.....cum mai pot tranzita zona pe baza buletinului daca eu nu mai pot misca masina incepand cu data de 8 mai dimineata? pai cand spui ca nu mai pot folosii masina intre data de si data de...inseamna ca masina sta nem

Dracu te crede ca ai curaju sa arunci la gunoi bilet la meci in valoare de cateva milioane bune,. copchil razgaiat. mMai esti si analfabet. Se scrie bilet nu bilete. Dioar nu ai cumparat mai multe. pentru tine, analfabet prost si retardat.

r3mus_dinamovistu
r3mus_dinamovistu  •  07 Mai 2012, 20:03
Postat de bilucky pe 07 Mai 2012, 12:34

- se refera la aparatele foto SLR cu obiectiv detasabil. - cate masini intra in parcarile alea? vin din afara Bucurestiului si ar fi misto sa aflu unde pot lasa masina pe durata meciului. Planul meu e sa o las langa o statie de metrou si sa ajung la stadion cu metroul. Mi-ar conveni clar sa o pot lasa in parcarea stadionului dar cine imi garanteaza ca o sa am loc?

Nu o parca langa stadion....Ti-o ridica sigur...si eu vin din Provincie..si las masina ori in Militari..ori pe undeva prin preajma stadionului Dinamo (eventual pe la Circ, e ferita acolo) Nu lasa masina in voia sortii . Sunt multi suporteri recalcitranti :))

kamikaze96
kamikaze96  •  07 Mai 2012, 15:34
Postat de bilucky pe 07 Mai 2012, 12:34

- se refera la aparatele foto SLR cu obiectiv detasabil. - cate masini intra in parcarile alea? vin din afara Bucurestiului si ar fi misto sa aflu unde pot lasa masina pe durata meciului. Planul meu e sa o las langa o statie de metrou si sa ajung la stadion cu metroul. Mi-ar conveni clar sa o pot lasa in parcarea stadionului dar cine imi garanteaza ca o sa am loc?

ce parcari? exista si parcari :))?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează