INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO 3-0

Finală întreruptă de protestatarii Craiovei » 30 de secunde neaşteptate pe Naţional Arena

Articol de , - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 00:56

Doi fani olteni, cu tricouri pe care scria "Justice for Craiova", au intrat pe teren în timpul jocului, dar au fost imobilizaţi de către stewarzi

Vezi  AICI imagini FOTO de la finală!

Nu trecuseră încă 20 de minute din finală şi dinspre peluza lui Bilbao au sărit în teren doi tineri, suporteri ai Craiovei, care purtau tricouri cu sloganul "Justice for Craiova". Partida se disputa la cealaltă poartă, a lui Iraizoz, incidentul luîndu-i prin suprindere pe toţi. Camerele de luat vederi au mutat imediat imaginile, conform regulamentului UEFA, care interzice transmiterea oricărui mesaj din afara sportului.

Spaniolii au aplaudat protestul
Cei doi tineri au fost destul de repede imobilizaţi de stewarzi, fără să provoace alte incidente. Deşi unul se predase, oamenii de ordine s-au aruncat peste el, amîndoi fiind scoşi din stadion, după aproximativ 30 de secunde. Nu este întîmplător că fanii Craiovei au venit din sectorul bascilor, înainte de meci între olteni şi suporterii lui Bilbao avînd loc mai multe discuţii despre un protest comun. A fost momentul cînd spectatorii români prezenţi în tribune au început să scandeze "Mitică la puşcărie!". La finalul celor cîteva zeci de secunde de scandări, toţi spaniolii din arenă au aplaudat galeria românilor.

Protest şi la Piaţa Constituţiei
Cei 5.000 de români care au urmărit meciul la imensele plasme amplasate în fan-zone-ul din Piaţa Constituţiei au reacţiona şi ei imediat după protestul oltenilor pe gazon. Au început să scandeze minute în şir "Mitică la puşcărie!".

GOLURILE de la Atletico - Bilbao 3-0

VIDEO Falcao 7
VIDEO Falcao 34
VIDEO Diego 85

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (13)
graph
graph  •  10 Mai 2012, 10:12

Fotbalul nostru ar arata altfel daca mai multi suporteri ar lua atitudine fata de nedreptati, in loc sa stea hipnotizati in fata televizorului. Felicitari baietilor pentru protest!

grivei15
grivei15  •  10 Mai 2012, 09:49

Să vedem dacă mai vine Mititelu cu acele dezvăluiri pe care promitea că le face după finală.

dordor
dordor  •  10 Mai 2012, 09:46

Continua cineva protestul ? eu nu pot concepe o Div A fara U Craiova !

Vezi toate comentariile (13)
Comentează