INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO, 9 MAI, ORA 21:45, NAŢIONAL ARENA, ÎN DIRECT PE PROTV ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

FOTO Sînt pe pămînt latin! Să-nceapă fiesta! » Jucătorii lui Bilbao şi Atletico au ajuns la Bucureşti

Jucătorii de peste 300 de milioane de
euro au ajuns aseară la București +6   FOTO
Jucătorii de peste 300 de milioane de euro au ajuns aseară la București

Articol de - Publicat marti, 08 mai 2012 00:00 / Actualizat marti, 08 mai 2012 00:02

La 20:20 au aterizat la Băneasa bascii lui Bielsa, peste o oră şi jumătate madrilenii lui Simeone. Avionul lui Bilbao, un uriaş Boeing 747, a conferit momentului aerul unui desant: din aeronava personalizată "Corsair" au coborît rîzînd fotbaliştii.

Primii care au aterizat pe "Băneasa" au fost elevii lui Bielsa. Îmbrăcaţi lejer în trening şi tricoul de prezentare al clubului, aceştia au coborît zîmbitori din aeronova cu două etaje. Avionul care i-a adus pe basci: un Boeing 747 care poate trasporta aproximativ 550 de pasageri la un singur zbor!

"Corsarii" şi eleganţii cu căşti
"Fortăreaţa" pe care trona titulatura Corsair a aterizat într-un zgomot puternic, amintind de vizita din 2008 a preşedintelui american George Bush. Doar curcubeul a lipsit! În schimb, au coborît bascii dezinvolţi: încă din timpul zborului Muniain se fotografiase în aeronavă alături de colegi şi postase pe facebook imaginea, semn că atmosfera a fost destinsă pe drum.

După aproape o oră au venit şi jucătorii lui Atletico. Îmbrăcaţi special pentru evenimentul de la Bucureşti de casa de modă "Fuentecapala", au coborît din avion cu căştile în urechi. Finalistele au fost aşteptate la aeroport de fani în alb-roşu, cei mai mulţi ai lui Atletico: suporterii care visau autografe de la Falcao&Co au rămas dezamăgiţi. Pentru români însă, să înceapă fiesta!

162,4 tone cîntăreşte avionul Boeing 747 cu care jucătorii lui Athletic Bilbao au venit la Bucureşti

945 de km/h este viteza maximă cu care poate zbura Boeing-ul, iar viteza acestuia de croazieră este 895 km/h

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (13)
marcel2201
marcel2201  •  08 Mai 2012, 10:00

Ce titlul ati mai gasit! Numai bun de manele. Pamant latin. Fiesta. Vai, vai vai si aoleu.

aius
aius  •  08 Mai 2012, 09:43

PANDURII & GAZ METAN,IN VARIANTA SPANIOLA! NU PIERD EU O PARTIDA DE PESCUIT PTR. UN MECI DE ETAPA DIN SPANIA!FORTA STIINTA!

costelmarcoo
costelmarcoo  •  08 Mai 2012, 09:26

Prietene, personalizarea aia de care vorbesti, CORSAIR, s-ar putea sa fie numele unei companii aeriene, la asta te-ai gandit? Greu o fi sa dai un Google search?

Vezi toate comentariile (13)
Comentează