INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID-ATHLETIC BILBAO, AZI, 21:45, NAŢIONAL ARENA, ÎN DIRECT PROTV ŞI DOLCESPORT ŞI LIVETEXT GSP.RO

FOTO Indignare la Bilbao: multe zboruri amînate din cauza aeroportului ”Henri Coandă”, susţin spaniolii

Imagini din aeroportul din Bilbao foto: elcorreo.com +6   FOTO
Imagini din aeroportul din Bilbao foto: elcorreo.com

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 mai 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 09 mai 2012 12:47

UPDATE Contactaţi de GSP.RO, oficialii aeroportului Henri Coandă au declarat că nu sînt probleme majore, doar întîrzieri de ordinul minutelor. "Pînă acum, avionul de ora 10 a aterizat chiar mai devreme, cel de 10.05 a ajuns în orarul fix, cel de 10.10 întîrzie jumătate de oră şi cel de Bilbao, care urmează, 40 de minute. La Bilbao sînt probleme. Traficul e foarte aglomerat şi pot fi anumite întîrzieri, dar nu de ordinul orelor".

Agenţiile de voiaj din Bilbao au trebuit să-şi schimbe în ultimul moment planurile privind deplasarea suporterilor lui Athletic pentru finala de azi cu Atletico de pe ”Naţional Arena”. Motivul este unul organizatoric, susţin spaniolii, şi ţine de aeroportul ”Henri Coandă”: acesta nu face faţă fluxului mare de zboruri pornite din  Bilbao şi Madrid, zic ei.

”Deşi s-au primit asigurări cu totul va fi în regulă, cel mai mare aeroport din România nu poate absorbi mulţimea de fani ai lui Athletic şi Atletico, cu peste 60 de zboruri programate dinspre Spania”, a indicat cotidianul ”El Correo”. Situaţia ”a produs indignarea celor afectaţi, care au făcut mare scandal”.

Organizarea este foarte proastă. Ni s-a spus că putem pleca la 12:25, apoi ora s-a mutat la 16:00. Dacă ar fi aşa, am ajunge la stadion cu prea puţin timp înaintea finalei”, a spus unul dintre suporterii revoltaţi, care se gîndeşte să renunţe la călătoria către Bucureşti ce l-a costat deja 600 de euro.

Un altul a completat: ”Este un haos din cauza agenţiilor spaniole, dar şi organizatorii de la Bucureşti au partea lor de vină. Trebuiau să se gîndească din timp că s-ar putea întîmpla aşa ceva şi să găsească soluţii”.

Super-reportaj în Gazeta de azi. Culisele celei mai aglomerate zi din istoria aeroportului Otopeni » "Spuneţi-le atît: Controlorii de trafic nu vor prelungiri!"

 

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
yubytu
yubytu  •  09 Mai 2012, 12:02

S fie traseul Aeroport-Stadion ticsit cu politisti sa facilizeze transportul suporterilor spanioli, autobuze pentru ei la aeroport etc, solutii sunt trebuie doar sa se vrea, e pacat, o data in viata facem si noi ceva frumos si sa ne vorbeasca lumea de bine

steaua.libera
steaua.libera  •  09 Mai 2012, 11:07
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

o arzi aiurea, prietene

steaua.libera
steaua.libera  •  09 Mai 2012, 11:02
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Nu, eu nu m-am saturat de Basescu! Imi place, il iubesc, ne-a facut mult bine!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează