INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  ATLETICO MADRID - ATHLETIC BILBAO 3-0

Românii de la VIP au fost încîntaţi de meci, dar şi de spectacolul de aseară de pe Naţional Arena: "A fost o superfinală!"

Articol de , - Publicat joi, 10 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 10 mai 2012 02:40

Printre primii care ies de la Tribuna VIP este Dorinel Munteanu, recordmanul de selecţii al "naţionalei".

Vezi  AICI imagini FOTO de la finală!

E încîntat: "A fost o seară superbă, o organizare impecabilă! N-am avut o favorită, dar a cîştigat echipa mai obişnuită cu astfel de situaţii, adică Atletico Madrid. Bilbao e o formaţie tînără, de viitor, dar experienţa lui Bielsa n-a fost de ajuns. Prin această finală am intrat în lumea bună, am arătat altă faţă a României, nu doar cea cu scandaluri. Sper să ne trezim!". Ion Crăciunescu a fost fan Bilbao şi spune că "mi-aş fi dorit să întoarcă rezultatul după ce a dat primul gol Atletico. Oricum, ambele echipe au predat o lecţie de fotbal. Dar noi, de mîine, ne întoarcem la bălăcăreala noastră. Vom rămîne fideli diversiunii. Cît timp le e bine unora, nu contează ce se întîmplă cu fotbalul nostru!".

"Poate e şi meritul Stelei din ''86"
Apare şi Florin Răducioiu: "O finală extraordinară şi o organizare foarte bună. E şi meritul lui Mircea Sandu. Falcao este pentru Atletico ce e Messi pentru Barcelona. Din păcate, noi nu mai sîntem protagonişti şi la fotbal". Emeric Ienei recunoaşte că "sînt trist, aş fi vrut să cîştige Bilbao, dar victoria lui Atletico este meritată. Acum 26 de ani, Steaua a jucat în Spania cţnd a luat Cupa Campionilor, acum au venit ei la noi. Poate că e şi meritul Stelei că am putut să organizăm această finală de cupă europeană".


"O victorie foarte meritată pentru Atletico. Felicitări FRF pentru organizare. Sper să văd un asemenea spectacol şi la finala Cupei României şi, cît mai curînd, încă o echipă românească într-o finală europeană".
Cosmin Contra, fost internaţional

"O finală frumoasă. Dar a fost cam mare diferenţa, 3-0. Bilbao merita mai mult, a jucat ofensiv, poate prea ofensiv. Falcao mi-a adus aminte de Romario. Trebuie să muncim mult ca să mai vedem o echipă românească într-o finală europeană"
Gică Hagi, fost internaţional

"Spectacole de acest gen vreau să le ofer bucureştenilor, să intrăm pe harta Europei"
Sorin Oprescu, primarul Capitalei

"Sînt mîndru că s-a organizat o asemenea finală la Bucureşti, e o reclamă extraordinară pentru oraş, pentru România. Organizare perfectă, iar meciul a fost mai bun decît anul trecut, la Dublin. Mulţi mi-au spus că este unul dintre cele mai frumoase stadioane din Europa, pentru atmosfera caldă şi acustica extraordinară"
Ionuţ Lupescu, fost internaţional

Cadou pentru Naşu'
La finalul meciului, Didi Prodan, director sportiv al FRF, s-a dus în vestiarul celor de la Atletico Madrid, echipă la care a evoluat în anii '90. A luat un tricou de la unul dintre jucătorii care n-au evoluat, Tiago Mendes, plin cu semnăturile proaspeţilor cîştigători ai Europa League. Era un cadou pentru preşedintele FRF, Mircea Sandu.

GOLURILE de la Atletico - Bilbao 3-0

VIDEO Falcao 7
VIDEO Falcao 34
VIDEO Diego 85

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
v_for_vendetta_2011
v_for_vendetta_2011  •  10 Mai 2012, 11:38
Postat de nesv1234 pe 10 Mai 2012, 09:32

Pai nu la Budapesta s-a jucat?? Acu pe bune, incep sa cred ca astia o fac intentionat, de ce dracu e MEREU Budapesta si nu Bratislava sau Berna sau....orice altceva...kkt....

da....sa sti ca o fac intentionat ,chiar ieri am vazut asta cand,la postul tv antena 3 din spania un prezentator tv a repetat de 3 ori "finala de la budapesta si spunea ca suporterii spanioli sositi la Bucuresti trebuie sa fie atenti la hoti din buzunare,caini,cersetori etc pana la un moment dat cand a intrat in direct la acea emisiune ambasadorul spaniei la Bucuresti si i-a zis sa nu mai denigreze si sa nu mai minta si mai ales sa-si corecteze discursul daca nu sa puna mana pe o harta sa invete geografie.....iar prostul ala de prezentator radea......se vedea ca o face intentionat

legoolas
legoolas  •  10 Mai 2012, 11:18

Ce treaba are steaua cu aceasta finala ?!

visarion
visarion  •  10 Mai 2012, 10:50

Marele merit e al lui Sorin Oprescu:greul a picat pe umerii municipalitatii,nu pe cei ai Nasului Sandu.Si ma rog,cine-l face "uitat" in functie pe acest domn Sandu?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează