INTERNATIONAL  »  FINALA EUROPA LEAGUE 2012  »  EUROPA LEAGUE

Test secret » Gazonul de pe Naţional Arena a rezistat unui amical disputat între juniori

Imagine de la meciul de ieri
Imagine de la meciul de ieri

Articol de , - Publicat vineri, 04 mai 2012 00:00 / Actualizat joi, 03 mai 2012 22:24

Ieri, la ora 17:00, la cererea UEFA, noul gazon englezesc a fost pentru prima dată încercat într-un amical cu juniori de 14 ani: Academia Hagi a jucat împotriva unor selecţionate FRF.

Aşa cum se anunţase încă dinaintea montării gazonului englezesc, al treilea de la inaugurarea Naţional Arena, ieri, o comisie UEFA a supervizat prima testare a suprafeţei de joc pe care se va disputa finala Europa League din 9 mai.

Cârnaţ, primul gol pe noul gazon
S-a jucat un meci de juniori de 14 ani, două reprize a cîte 35 de minute, între "Academia Hagi" şi două selecţionate FRF. Grupa de la "Viitorul", cu Ianis Hagi pe teren, a condus la pauză cu 1-0, prin golul lui Nicoale Cârnaţ, în disputa cu selecţionata judeţelor limitrofe Bucureştiului.

În partea a doua, constănţenii, antrenaţi de Marius Codescu, au cedat în faţa selecţionatei Capitalei, scorul final fiind de 3-1. Pentru bucureşteni au marcat Cosmin Nicoale (2, Steaua Caautis) şi Cezar Trandafirescu (Dinamo). Copiii s-au distrat copios, făcîndu-şi poze şi pe gazon, dar şi la vestiare.

N-a sărit nici o brazdă
Copiii au jucat cu ghete normale, cu crampoane, iar gazonul, care arăta excelent, a rezistat fără să sară nici o brazdă. În tribune, alături de Gheorghe Hagi şi Miodrag Belodedici, ambasadorul finalei Europa League, au fost prezenţi, la intervenţia FRF, şi vreo 30 dintre părinţii copiilor care au evoluat pe teren. După joc, reprezentanţii UEFA au şi testat suprafaţa de joc, concluzia fiind că "gazonul este excelent, e gata de finală"

"Am jucat pe cel mai frumos stadion din România. Nu se compară cu nici unul pe care am fost pînă acum. Terenul a fost super, biliard, dar cam mare pentru noi. Sper să joc curînd şi primul meci oficial aici" (Ianis Hagi, mijlocaş "Academia Hagi")

"A fost o experienţă frumoasă. Ne-am simţit cu adevărat fotbalişti pe Naţional Arena. Am avut o senzaţie excelentă cînd am marcat, chiar dacă a fost doar un amical" (Nicolae Cârnaţ, atacant "Academia Hagi")

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
leleee
leleee  •  05 Mai 2012, 00:43

Cezar Trandafirescu e un copil jeg0s unul dintre cele mai mari j3gury de la echipa de clovni de al dinamu impreuna cu Ciorniciuc ,de fapt numele lui e CiorniMUC si-a schimbat in acte numele sa nu rada lumea de el.Echipa 98 e o echipa de mistocari asta e viitorul tarii noastre de asta nu o sa facem nimic la vrun campionat mondial sau european,cu cine cu CiorniMUC sau cu Cezar TRANDAFIRESCU=))

agarbicescu
agarbicescu  •  04 Mai 2012, 11:22

ASTEPTAM ACEST ARTICOL, L-AM CAUTAT SPECIAL - IN SFARSIT O VESTE BUNA, NU TOATE ALE NOASTRE SANT SUB NIVEL STANDARD. BRAVO CELOR CARE AU CONTRIBUIT LA ACEASTA. ==CA A FOST SCUMP-TOTUL COSTA, BANII SE DUC -ARENA RAMANE.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează