INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - AJAX AMSTERDAM, AZI, 21:45

A călcat strîmb Casillas?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 15 septembrie 2010 00:00

Recenta vizită în Argentina s-a terminat pentru Iker Casillas cu un eşec, Spania cedînd cu 4-1, dar şi cu o posibilă cucerire.

Presa din Buenos Aires a dezvăluit că, înaintea "amicalului", portarul Realului ar fi făcut sex cu apetisanta Luciana Salazar, controversată prezentatoare şi fotomodel, care a avut în trecut relaţii cu Messi şi Maradona. Pus în faţa situaţiei de a se certa cu logodnica sa, frumoasa jurnalistă sportivă TV Sara Carbonero, căpitanul "blanco" a dezminţit că a călcat strîmb. Într-un comunicat, el a precizat: "Nu cunosc acea persoană şi niciodată nu am avut nici cea mai scurtă discuţie cu ea. Această femeie a şi negat informaţiile din presa argentiniană, total false".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
pokeristul
pokeristul  •  15 Septembrie 2010, 13:43

Daca doriti sa invatati poker de la profesionisti si sa primiti bani fara depozit cu care sa incepeti, intrati pe a n y t w o . ro Scoala poker (lectii poker, traininguri video), cele mai bune oferte de rakeback pe cele mai mari site-uri de poker si 20 de euro gratis la unibet pe any two . r o

red_dog.94
red_dog.94  •  15 Septembrie 2010, 10:20

esty foarte glumet giussybaratky23... spaniolii in primu rand sunt catolici dar NU crd delok in dumnezeu... singurul lucru care ii face k ei sa se duca la biserica sunt botezurile, las comes sh nuntile :)):)).. iti zik asta ptr k eu stau zi de zi q spaniolii de 5 ani.. :)

giussybaratky23
giussybaratky23  •  15 Septembrie 2010, 03:56

Il cred pe Iker.E catolic si astia au frica de Dumnezeu, ma refer la catolicii de peste hotarele tarisoarei noastre de doi lei si 50 de bani.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează