INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  BASEL - STEAUA 1-1

A riscat şi s-a rupt iar! » Reghecampf l-a forţat pe Pintilii, jucătorul s-a accidentat din nou

Pintilii a părăsit pe targă terenul din Basel // Foto: Ștefan Constantin (Basel)
Pintilii a părăsit pe targă terenul din Basel // Foto: Ștefan Constantin (Basel)

Articol de - Publicat joi, 07 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 07 noiembrie 2013 00:16

Steaua l-a forţat pe Pintilii, iar mijlocaşul a cedat chiar înaintea pauzei. E a treia accidentare a închizătorului în ultima lună şi probabil că va rata barajul cu Grecia.

Dilema lui Reghecampf a primit un răspuns prost. Antrenorul s-a gîndit pînă în ziua meciului dacă să-l folosească sau nu pe Mihai Pintilii şi pînă la urmă a mizat pe el, dar mijlocaşul de 29 de ani a rezistat pe teren mai puţin de o repriză.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Pintilii abia fusese recuperat după nişte probleme medicale şi Laurenţiu recunoştea cu o seară înaintea partidei cu Basel: "Va fi dificil pentru el să joace din primul minut, după o perioadă în care nu s-a pregătit normal". Dar a cedat tentaţiei de a-l forţa pe titularul obişnuit în loc să acopere din nou lipsa lui cu Lucian Filip, aşa cum procedase recent în campionat.

Titular în mod normal şi în echipa naţională, Pintilii va rata, probabil, jocurile decisive pentru calificarea la Campionatul Mondial, cele din barajul cu Grecia. El a părăsit terenul aseară pe targă, ţinîndu-se cu mîna de coapsa dreaptă din cauza durerii. Deci tot despre probleme musculare ar fi vorba şi de data aceasta, la fel ca la precedentele două accidentări pe care le-a suferit în ultima vreme.

Mihai nu a mai jucat un meci întreg de pe 22 septembrie, cînd a rezistat pe teren 90 de minute într-o partidă disputată la Botoşani, în Liga 1. De atunci a mai apărut în echipa Stelei de patru ori: 45 de minute, 56 de minute şi 59 de minute. Iar aseară o repriză. Reghecampf l-a substituit după pauza de la Basel cu Filip, Piţurcă îl va alege pe Costin Lazăr contra Greciei, înlocuitor pentru Pintilii în cuplul cu Bourceanu.

7 meciuri are Pintilii în acest sezon din Liga 1 dintre cele 11 pe care le-a disputat Steaua. La 29 de ani, el are 122 de partide în primul eşalon

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
polistul68
polistul68  •  07 Noiembrie 2013, 09:40

Amatorism dus la extrem..al tuturor..medic, preparator fizic, antrenor, jucator...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează