INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  LEGIA - STEAUA

A vrut, dar n-a putut » Chiricheş nu a reuşit să îşi revină la timp pentru meciul cu Legia

Chiricheș a urmărit meciul de aseară alături de MM Stoica // Foto: Cristi Preda (Varșovia)
Chiricheș a urmărit meciul de aseară alături de MM Stoica // Foto: Cristi Preda (Varșovia)

Articol de , - Publicat miercuri, 28 august 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 28 august 2013 01:21

Lombosciatica i-a interzis lui Chiricheş dreptul de a evolua pentru ultima oară în roş-albastru.

"S-a antrenat normal în ultimele zile, sînt şanse să joace", a spus Reghecampf la conferinţa de presă din preziua jocului. Totuşi, doar o oră mai tîrziu, antrenorul avea să afle că Vlad Chiricheş nu are nici o şansă de a evolua la Varşovia.

Fundaşul central a participat la antrenamentul oficial alături de colegii lui, însă durerile nu i-au dat pace. Stoperul a făcut eforturi să rămînă pe gazon pînă cînd reprezentanţii mass-media au părăsit stadionul, apoi s-a retras din grupul de jucători şi s-a pregătit separat!

Reghe a înţeles că nu se va putea baza pe cel mai scump fotbalist român care a plecat vreodată din Liga 1 şi formula de start era clară: Gardoş în centrul defensivei, iar Filip, cel care făcuse un meci excelent la Mediaş, lîngă Bourceanu. Chiricheş nu a fost nici pe bancă, a urmărit meciul din tribună, iar azi va merge la Londra pentru a efectua vizita medicală.

"Dacă trece examenul medical, va semna cu Tottenham pe 5 ani de zile. Salariul lui va fi de 100.000 de euro pe lună. Vi se pare puţin?!" (Victor Becali, impresarul lui Chiricheş)

"Nimeni nu se poate opune plecării lui Bourceanu"
Impresarul lui Alex Bourceanu, Anamaria Prodan, a spus aseară că mijlocaşul Stelei e dorit cu insistenţă în străinătate şi că e greu ca roş-albaştrii să-l mai păstreze.

"Jucătorii vin şi pleacă, iar Bourceanu e fabulos! Nu te poţi opune plecării, e un fotbalist fabulos, e un lider adevărat. Stă mereu cu gura pe jucători, este un căpitan incredibil", a spus Anamaria la sport.ro.

Căpitanul din Ghencea e dorit în Italia de Torino şi Fiorentina, iar Gigi Becali i-a fixat un preţ de 4 milioane de euro.

"Tot ce întîmplă la echipă de cînd a venit Reghe e de domeniul incredibilului. Sînt mîndră că soţul meu a făcut o ţară întreagă fericită" (Anamaria Prodan)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
avocatulreloaded
avocatulreloaded  •  29 August 2013, 16:30

vrajeala,era vandut de miercurea trecuta !

silasbufu
silasbufu  •  28 August 2013, 14:44

Da sigur au vrut sa il bage , si marmota ...

stelist1986
stelist1986  •  28 August 2013, 12:47

Daca nu intra ala in paranaie , Filip nu mai era la Steaua. Ala o sa inceapa sa se oftice ca Steaua merge exceptional fara elucubratiile lui . De-aia si vinde tot.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează