INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ ÎN LIGA CAMPIONILOR!

ADVERSAR CFR » Roma revine după doi ani în "Gruia" - Remake 2008

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2010 00:00

Echipa care a scăpat titlul printre degete sezonul trecut în Serie A revine la Cluj după doi ani, cu alt antrenor, dar cu puţine nume noi.

La a doua aventură în grupele Ligii, CFR are parte de o cunoştinţă veche. Al doilea adversar ca valoare, AS Roma şi-a împărţit în 2008 victoriile cu ardelenii, fiecare cîştigînd în deplasare. Motiv pentru preşedintele Iuliu Mureşan de a-şi aminti cu plăcere de surpriza din Italia: "Mă bucur c-am picat cu Roma şi i-am spus lui Culio să dea din nou două goluri".

Vicecampioana din Serie A nu s-a schimbat mult de-atunci. Tot strîmtoraţi financiar, "giallorossii" au acum alt antrenor, Ranieri preluînd echipa la începutul sezonului trecut de la Spalletti. "Amicul" lui Mourinho a făcut minuni pe "Olimpico" şi a fost foarte aproape de titlu cu bani puţini. Nu a primit întăriri semnificative, cu excepţia lui Adriano, care, de bine ce-a slăbit, s-a accidentat şi stă o lună! Ba i-a pierdut pe Toni şi pe Burdisso în mercato. A cheltuit 1,3 milioane de euro pentru achiziţii: 800.000 a costat Lobonţ şi restul, fratele lui Burdisso. Nici nu a început bine sezonul, pierzînd Supercupa Italiei, 1-3 cu Inter, sîmbăta trecută, şi debutează în noul campionat mîine, cînd primeşte vizita nou promovatei Cesena.

Echipa-tip (4-2-3-1)
Julio Sergio - Cassetti, Juan, Mexes, Riise - De Rossi, D. Pizarro - Perrotta, Menez, Vucinici - Totti
Antrenor: Claudio Ranieri

1.000 este cota oferită de casa de pariuri bwin pentru ca CFR Cluj să cîştige Liga, cea mai mare dintre toate participantele. Roma e a 10-a favorită, cu 51

Are 4 români în lot!
Claudio Ranieri are la dispoziţie patru români. Doi sînt portari, Lobonţ, luat definitiv de la Dinamo, şi Pena, promovat de la echipa de tineret. Ceilalţi doi sînt Piţ, revenit după ce a fost împrumutat în B la Triestina, şi Stoian, provenit ca şi Pena de la Şcoala Gică Popescu.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cfrclujole
cfrclujole  •  16 August 2011, 15:01

Acum ca ne cunosc...au grija

xpigames
xpigames  •  27 August 2010, 10:16

google: xpi games cele mai caterinca jocuri

fichirichi
fichirichi  •  27 August 2010, 09:53

Va asteptam pe fcbayern.ro

Vezi toate comentariile (3)
Comentează