INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - VARDAR, MARŢI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE DIGISPORT1, LIVETEXT PE GSP.RO

Adversara n-a slăbit! » Misiunea grea pentru Steaua: Vardar nu a vîndut niciun jucător important

Kostovski este principalul pericol pentru stelişti
Kostovski este principalul pericol pentru stelişti

Articol de - Publicat sambata, 13 iulie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 12 iulie 2013 22:51

Vardar nu a pierdut jucători importanţi în vara asta, aşa cum se credea că va fi, ba a mai şi adus cîţiva jucători interesanţi.

Previziunea lui Ilijoski, "Vardar îşi vinde fotbaliştii cei mai buni şi Steaua n-o să aibă probleme", nu se verifică. Atacantul macedonean fost la Rapid credea că Vardar va fi slăbită forţat, din pricina problemelor financiare.

Campioana Macedoniei a anunţat lotul pe care-l va utiliza împotriva Stelei, pe 16 şi pe 23 iulie, şi echipa ei e măcar la fel de bună ca aceea care a cîştigat titlul în sezonul trecut.

I-a păstrat pe golgeterul Kostovski, pe care i-l propusese lui Dinamo, dar "cîinii" nu au avut bani pentru transfer, pe extrema Georgiev, un internaţional macedonean bine cotat în acest moment, pe fundaşul Cikarski, de asemenea oferit în Ştefan cel Mare, tot fără succes.

În plus, Vardar şi-a mai luat un fundaş de la Steaua Roşie Belgrad, pe muntenegreanul Reljici, şi pe portarul Igor Pavlovici, de la rivala internă Metalurg, cu care a luptat în stagiunea trecută pentru titlul de campioană.

Vardar a anunţat ieri că i-a prelungit contractul apărătorului Tanevski, tot unul dintre oamenii importanţi ai ei şi cu prezenţe în echipa naţională, un fundaş fost în campionatul Poloniei timp de şase sezoane, la Lech Poznan şi la Belchatow.

"Vrem calificarea în retur"
Noul căpitan al celor de la Vardar Skopje, Radenko Bojovici, a declarat că macedonenii vor să înscrie la Bucureşti în partida cu Steaua, iar calificarea să se decidă la retur: "Jucăm contra unui nume mare din fotbalul european, românii sînt favoriţi să cîştige. Trebuie să avem speranţe pentru un rezultat favorabil la Bucureşti şi să ne menţinem şansele pentru calificarea în retur. 1-1 ar fi un rezultat foarte bun pentru noi în tur".

2.000 de euro lunar e salariul mediu la Vardar Skopje, de cinci ori mai mic decît venitul mediu al unui stelist

"Obiectivul pentru meciul cu Vardar e să cîştigăm confortabil turul, ca să nu mai avem emoţii în Macedonia" (Daniel Georgievski, fundaş macedonean al Stelei)

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (53)
costacurta
costacurta  •  13 Iulie 2013, 21:07

Sper la minim un scor de 3-0 pentru Steaua, sa stam linistiti.

sexilian
sexilian  •  13 Iulie 2013, 20:58

doamne fereste de da doamne,urare serioasa

ot02nic
ot02nic  •  13 Iulie 2013, 18:43

daca, voi ziaristii de 2 lei ai gsp-ului considerati ca steaua are probleme din turul asta cu vardar...eu unul v-as da afara de la ziar... apropo...cat a vandt steaua?....1 jucator...si ei niciunul.... bate steaua la cel putin 2 goluri diferenta

Vezi toate comentariile (53)
Comentează