INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  NATIONAL ARENA

Am uimit-o pe Manchester » Englezii au venit să vadă gazonul: "Iarba de pe National Arena e IMPECABILĂ"

Englezii au rămas impresionaţi de gazonul de pe National Arena
Englezii au rămas impresionaţi de gazonul de pe National Arena

Articol de - Publicat miercuri, 28 septembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 septembrie 2011 23:30

Englezii au fost la Bucureşti la partida Oţelul - Benfica şi au rămas impresionaţi de gazonul de pe Naţional Arena


Sir Alex Ferguson nu riscă nimic atunci cînd vine vorba de pregătirea unei partide! Deşi Oţelul reprezintă un adversar modest pentru campioana Angliei, managerul scoţian a început deja să pregătească meciul ce va avea loc peste trei săptămîni la Bucureşti.

Astfel, Ferguson a trimis în Capitală o delegaţie pentru a pune la punct toate detaliile deplasării pentru partida programată pe 18 octombrie. Britanicii, însoţiţi de colaboratorul lor pe România, Traian Gherghişan, au vizitat mai multe hoteluri pentru a vedea cu ochii lor condiţiile oferite. În final, au ales două: Marriott şi Radisson, urmînd ca decizia finală să-i aparţină lui Sir Alex, care va dispune de toate detaliile de care are nevoie pentru a se hotărî. Managerul a vrut să ştie inclusiv distanţa de la hotel pînă la stadion şi timpul necesar parcurgerii acesteia.

De asemenea, englezii au fost curioşi să vadă cu ochii lor Naţional Arena, temîndu-se de calitatea gazonului, după ce au vizionat meciul România - Franţa. "Decît să riscăm să ne accidentăm vreun jucător important, mai bine folosim cît mai mulţi de la echipa a doua şi ţintim o remiză", spuneau englezii înaintea meciului Oţelul - Benfica. La final însă, au plecat mulţumiţi şi cu un nou obiectiv: "Iarba e impecabilă, acum venim să cîştigăm!".


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (50)
nicco
nicco  •  17 Octombrie 2011, 16:01

Ati dat lovitura cu titlul asta! In Anglia habar nu au cei acela gazon national, ei stiu doar de gazon englezesc! Si au gazon din asta prim foarte multe locuri. Noi avem unul, de aceea-i spune national!

gigel007
gigel007  •  29 Septembrie 2011, 08:02

incredibil...cat de penibila este presa din Romania. ati dat dovada inca o data ca nu aveti surse sigure si creati stiri doar ca sa va vindeti ziarul...cei de la Manchester vor veni abia saptamana viitoare in inspectie...dar in lipsa de altceva, e buna si o minciuna la ziar....nu?

cordos_eu
cordos_eu  •  29 Septembrie 2011, 02:11
Postat de zadkiel pe 28 Septembrie 2011, 23:29

Vedeti ca Gigi a indicat firma cea mai competenta! E destept Ciobanul !

nu e firma olandeza, ci cea britanica, recomandata de UEFA.

Vezi toate comentariile (50)
Comentează