INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CFR CLUJ - LIBEREC 1-0

Andone nu se mulţumeşte cu victoria la limită: ”Trebuia să cîştigăm cu 4-0!”

Andone şi-ar fi dorit o victorie mai categorică
Andone şi-ar fi dorit o victorie mai categorică

Articol de GSP - Publicat joi, 02 august 2012 00:00 / Actualizat joi, 02 august 2012 00:52

Ioan Andone e nemulţumit că jucătorii săi au ratat prea mult, dar spune că meciul de aseară a fost cel mai reuşit din acest sezon.

- Domnule Andone, doar 1-0 la căpătul unui meci în care jucătorii dumnevoastră au ratat exasperant.
- Ăsta e marele meu regret, că nu am reuşit să dăm mai multe goluri. Sincer, cred că scorul putea să fie trei sau patru la zero, dar asta e, acum trebuie să ne concetrăm la campionat şi peste o săptămînă la retur.

- Vă e teamă de faptul că s-ar putea întîmpla ceva la Liberec?
- Nu mi-e teamă, dar trebuie atenţie. Mergem în Cehia să marcăm. Am bătut doar 1-0, dacă marcam măcar jumătate din ocaziile avute, aş fi fost mai liniştit. Calificarea nu e tranşată, asta trebuie să le fie clar jucătorilor, dacă nu vrem să avem surprize neplăcute.

- Prima victorie din acest sezon. ..
- Şi, spun eu, cel mai bun meci al sezonului. Am jucat bine şi cu Dinamo, în Supercupă, dar şi în campionat, mai ales în atac, însă am făcut mari greşeli în apărare. Acum, lucrurile s-au mai îndreptat, băieţii au înţeles ce vrem să jucăm şi ne-am organizat bine în apărare. Marele regret rămîne doar că nu am bătut la o diferenţă mai mare, să avem mai multă linişte.

"Mergem să cîştigăm şi în Cehia. Am avut cinci ocazii mari în prima repriză, păcat că nu am marcat de mai multe ori. La Liberec vom juca pe contraatac şi sigur vom marca" (Ricardo Cadu, căpitan CFR)

"A fost doar 1-0, dar ne vom califica. La ocaziile avute, scorul e unul mic. Sînt sigur că la Liberec marcăm şi mergem în play-off" (Iuliu Mureşan, preşedinte CFR)

"Mă bucur că am debutat la CFR într-un meci în care n-am primit gol. Nu trebuie să ne considerăm favoriţi la calificare, ne aşteaptă un retur infernal" (Mario Felgueiras, portar CFR)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
misucfr
misucfr  •  02 August 2012, 10:52
Postat de drunk_driver pe 02 August 2012, 09:02

Ca de obicei Falcosul a urmarit un alt meci !!! Are el obiceiul asta ....:))

Cred ca tu nici nu ai vazut meciul si comentezi !!!

alpin
alpin  •  02 August 2012, 10:50
Postat de sapcarosie pe 02 August 2012, 07:51

Si eu trebuia sa am un ferrari in curte ,da ....

Am inteles. N-ai curte, stai la bloc...

bazileon
bazileon  •  02 August 2012, 10:21

Ce baiat bun era acest Andone! Dar din clipa in care Milla l-a faultat si a dat gol in Italia, totul s-a rasturnat. Adio modestie, adio realism. De unde naiba 4-0? Nu era mai bine ca Paszkany sa-si urmeze adevarata natura si sa-l goneasca dupa meciul cu Ceahlau?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează