INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  JUVENTUS - REAL (AZI, 21:45, GSP.RO, DIGI1, DOLCE1, TVR1)

Andrea PiRLO vs CaRLO Ancelotti » Regizorul bianconero își înfruntă tatăl fotbalistic: ”Mi-a schimbat cariera!”

Pirlo a fost la un pas să plece la Real în 2006. A rămas însă și a luat Liga cu Ancelotti în sezonul următor, cînd a eliminat-o în
Pirlo a fost la un pas să plece la Real în 2006. A rămas însă și a luat Liga cu Ancelotti în sezonul următor, cînd a eliminat-o în "sferturi" pe Bayern

Articol de - Publicat marti, 05 mai 2015 00:00

Mijlocașul de 36 de ani îi este recunoscător antrenorului blanco: ”Mi-a reinventat poziția în fața apărării și m-a făcut să joc cel mai bun fotbal. Trecutul comun nu se poate uita”.

Împlinește 36 de ani peste două săptămîni și e ca vinul: tot mai bun pe măsură ce se învechește. "Dacă voi cîștiga Liga, plec să joc în străinătate. Juve va fi ultima mea echipă italiană", a anunțat Pirlo înaintea revederii cu Ancelotti, din turul semifinalei Ligii cu Real.

Regizorul bianconero nu a uitat deloc ce-a însemnat actualul antrenor madrilen: "Mi-a schimbat cariera și a fost ca un tată".

Andrea a explicat simbioza perfectă din perioada Milan: "Ancelotti m-a reinventat și m-a coborît în fața defensivei. Așa m-a determinat să joc cel mai bun fotbal. Am trăit momente de nedescris".

Creierul bianconero are și rețeta calificării: "Nu ne trebuie un miracol. Trebuie să fim aroganți și să ne urmăm visul fără inhibiții. N-avem nimic de pierdut. În cei trei ani cu Conte ne-a lipsit ceva, dar acum ne-am maturizat ca echipă. Sîntem mai puternici și pregătiți să mergem pînă în finală".

Beton Real în stil italian

Ancelotti se teme de echipa pe care a pregătit-o între 2009 și 2011 și-și ia măsuri de siguranță. Îl va păstra pe Ramos la mijloc, ca în returul "sferturilor" cu Atletico, și l-ar juca în stînga apărării pe Coentrao în locul lui Marcelo. Fără Benzema, lăsat acasă, va miza în față pe Bale și Ronaldo.

"Noi sîntem Cenușăreasa semifinalelor? Așa s-a zis și despre Atletico anul trecut și a fost doar la cîteva minute să cîștige trofeul"
Andrea Pirlo, mijlocaș Juventus

"Juventus este o echipă pe care n-am iubit-o și n-o voi iubi niciodată. Mereu am fost perceput de fani ca un dușman"
Carlo Ancelotti, antrenor Real

8 trofeeau luat Ancelotti și Pirlo la Milan între 2001 și 2009: 2 Ligi, CM al cluburilor, 2 Supercupe ale Europei, titlul, Cupa și Supercupa Italiei

105 meciuriîn Liga Campionilor a jucat Pirlo, cu Inter, Milan și Juventus. Liderul italian în această competiție e Paolo Maldini, 139 de prezențe

16 trofeea cucerit antrenorul Ancelotti cu Milan, Chelsea, PSG și Real Madrid, între care 3 Ligi

juventus real

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
juve30titluri
juve30titluri  •  05 Mai 2015, 10:00

***. Ancelotti se teme de Chelsea (aceasta fiind echipa ce a pregatit-o intre 2009 si 2011). Pe Juventus a pregatit-o intre 1999 si 2001.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează