INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  ROMA - REAL MADRID 2-1

Antrenorul Realului s-a luat de "centralul" Fandel

Articol de - Publicat joi, 21 februarie 2008 00:00

Antrenorul Realului, Bernd Schuster, s-a luat de "centralul" Fandel: "Nu merită să-mi fie compatriot"

Bernd Schuster a găsit repede principalul vinovat pentru înfrîngerea suferită de Real la Roma (1-2): "centralul" Herbert Fandel. "Acest arbitru nu merită să-mi fie compatriot. Fandel a fost un . Pentru acelaşi gen de faulturi, jucătorilor noştri le-a arătat cartonaşul galben, dar italienilor nu", a tunat antrenorul madrilenilor la finalul întîlnirii de marţi seară, de pe "Olimpico".

Chiar dacă jurnaliştii spanioli i-au atras la un moment dat atenţia că nu Fandel e adevăratul motiv pentru care Real a pierdut al cincilea meci oficial în 2008, Schuster a făcut ce-a făcut şi s-a luat din nou de "centralul" neamţ. "Orice aţi spune, mie nu mi-a plăcut deloc. Fandel arbitrează în general destul de prost. Şi asta o face inclusiv în Bundesliga. Credeţi-mă pe cuvînt, fiindcă urmăresc partidele din campionat la televizor", i-a asigurat Schuster.

Marca: "Diarra trebuia eliminat"
Cotidianul Marca nu numai că n-a fost de acord cu Bernd Schuster în privinţa arbitrajului, dar consideră că neamţul i-a favorizat la un moment dat pe madrileni. "Să-l lăsăm în pace pe Fandel! A condus corect. Ba chiar a fost îngăduitor cu Real, dacă ţinem cont că l-a iertat pe Mahamadou Diarra de eliminare", a punctat cel mai important ziar spaniol de profil în numărul său de ieri.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
 •  21 Februarie 2008, 11:52

cine s-a gasit sa vorbeasca...ai uitat ce "avioane" de goluri ati dat in weekend???toata presa din spania vuieste avand in vedere k ati primit cadou doua goluri cu care ati castigat pe nedrept 3 puncte...si s-a mai zis k s-au trezit extraterestrii :)) vai de capul vostru HALA REAL MADRID

 •  21 Februarie 2008, 11:41

astia de la madrid tot timpu' dau vina pe arbitraj...mai si jucati fotbal bey,lasati arbitrii in pace..daca si unu din ziarele voastre de casa a recunoscut k ala cu 6 de la voi trebuia eliminat atunci ce sa mai vb???...VISCA EL BARCA!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează