INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - VARDAR, MARŢI, ORA 20:45, ÎN DIRECT PE DIGI 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Anunţă echipa dinainte! » Antrenorul lui Vardar nu se fereşte: a detaliat strategia pe care o va folosi cu Steaua

Reljici a semnat în această vară cu Vardar
Reljici a semnat în această vară cu Vardar

Articol de GSP - Publicat luni, 15 iulie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 14 iulie 2013 20:18

Blagoja Milevski, antrenorul lui Vardar, a detaliat într-o conferinţă de presă toate planurile pentru jocul cu Steaua.

În Macedonia nu există secretomanie. Sigur nu în fotbal. Blagoja Milevski, antrenorul lui Vardar, şi-a analizat concret propria echipă chiar înainte să ajungă la Bucureşti şi a dezvăluit, practic, toate schimbările care s-au produs la campioana Macedoniei în vara asta faţă de formula cu care s-a cîştigat campionatul: "În general, vom folosi împotriva Stelei aceeaşi formulă ca în sezonul trecut. Doar că au plecat trei jucători, Stjepanovici, Randjelovici şi Ilievski, iar în locul acestora au venit alţi trei: Reljici, Simjanovski şi Jovanovski. La Bucureşti nu va juca Simjanovski, deoarece este în urmă cu pregătirea".

intre nou-veniţi, cel mai important transfer pare să fie Reljici, un fundaş stînga muntenegrean cu 21 de meciuri pentru Steaua Roşie Belgrad între 2010 şi 2012. Ceilalţi doi sînt macedoneni achiziţionaţi de la rivale din campionat: Jovanovski de la Tetex, iar Simjanovski de la Napredak.

Vardar va face azi antrenamentul oficial, marţi e meciul, de la ora 20:45, în direct pe DigiSport, iar miercuri macedonenii se întorc la Skopje.

"N-am prea jucat amicale în vara aceasta, tocmai fiindcă echipa nu s-a schimbat mult. Şi ne-am dorit să păstrăm toţi jucătorii sănătoşi, apţi pentru meciurile cu Steaua" (Blagoja Milevski, antrenor Vardar)

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (6)
walhalla
walhalla  •  15 Iulie 2013, 09:54
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Si ce ai fi vrut sa transmita grecii de la ROMTELECOM ? Sa fi pus banii jos si puteau transmite cate meciuri vroiau.

nicolas84
nicolas84  •  15 Iulie 2013, 09:51

Mai randoom._ nu stiu cum sa iti spun dar mediaaddict e site ce tine partea antenelor daca nu cumva face parte direct din trust, deci e normal sa spuna nasoale de digi asa ca datele alea nu dovedesc nimic pt ca sunt mai mult ca sigur la sanchi. In alta ordine de idei nu sunt eu mare iubitor de digi si chiar nu pot sa sufar comentatorii pe care ii au insa stai lin ca acoperirea rcs(digi) e mult mai mare.

de_pe_tarnave
de_pe_tarnave  •  15 Iulie 2013, 06:53
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Calm, ca si ProTV-ul transmite!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează