INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  AS ROMA - CFR CLUJ, AZI, ORA 21:45

Aproximativ 17.000 de bilete vîndute la meciul AS Roma - CFR Cluj

Articol de GSP - Publicat marti, 28 septembrie 2010 00:00

Circa 17.000 de bilete au fost vândute pentru meciul AS Roma - CFR Cluj, programat, marţi, de la ora 21:45, în etapa a doua a Grupei E a Ligii Campionilor, informează cotidianul italian Il Romanista.

"Nu e o cifră mare, dar să nu uităm că Roma joacă, marţi seară, împotriva unei echipe româneşti nu cu Manchester United, lucruri care contează pentru un suporter obişnuit", a notat sursa citată, care estimează că 35.000 de fani vor fi prezenţi pe "Olimpico" la ora meciului.

Cotidianul La Gazzetta dello Sport a precizat că "victoria cu Inter a umplut inimile de entuziasm": "Roma trebuie totuşi să-şi păstreze concentrarea. Vine Cluj, în al doilea meci din grupă, iar după KO-ul de la Munchen, nu mai este permis încă un pas greşit".

Tempo a titrat: "Roma nu mai are voie să facă greşeli după înfrîngerea cu Bayern Munchen".

Conform presei italiene, antrenorul Claudio Ranieri ar putea introduce în teren următorul 11: Lobonţ - Cicinho, Burdisso, Mexes, Riise - De Rossi, Brighi, Menez, Perrotta - Vucinici, Totti.
sursa: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  28 Septembrie 2010, 18:21

Asa cum am mai spus, mi-este mila de Cartu. Dupa acest meci, stiti voi.... ori va fi demis ori isi va da demisia. Aflata pe un loc retrogradabil, echipa din Cluj vrea sa se bata de la egal la egal cu o mare forta a Europei? Hai sa fim seriosi! Deseara o sa ne uitam nu la meci, ci la un fel de " cascadorii rasului" sau ai plansului, dupa caz...

the_one1315
the_one1315  •  28 Septembrie 2010, 15:24

Fortza Magika!!! Diseara o sa va distruga Roma!!!

clnscp
clnscp  •  28 Septembrie 2010, 13:44

fara suparare dar cu sau fara galeria romei mai mult de 15 minute nu rezistati.. sper sa insel.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează