INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - NEWCASTLE 1-1

Arbitrul VAR care a greșit la PSG - Newcastle a fost pedepsit. Ce decizie a luat UEFA

Tomasz Kwiatkowski / FOTO: Imago
Tomasz Kwiatkowski / FOTO: Imago

Articol de - Publicat miercuri, 29 noiembrie 2023 15:32 / Actualizat miercuri, 29 noiembrie 2023 16:49

Tomasz Kwiatkowski, arbitrul VAR care a influențat decizia „centralului” Szymon Marciniak la PSG - Newcastle United (1-1), a fost înlocuit de UEFA de la meciul Sociedad - Salzburg. Marciniak le-a acordat francezilor, la sesizarea Kwiatkowski, penalty-ul din care au egalat.

UEFA recunoaște, indirect, că penalty-ul din care PSG a egalat-o la unu pe Newcastle United a fost greșit acordat! Forul european a decis astăzi să-l înlocuiască pe Tomasz Kwiatkowski, arbitrul VAR care a influențat marți decizia „centralului” Szymon Marciniak, de la meciul Sociedad - Salzburg.

Reacție nervoasă a unei legende după penalty-ul primit de PSG: „Ce c***t!”
PSG - NEWCASTLE 1-1
Reacție nervoasă a unei legende după penalty-ul primit de PSG: „Ce c***t!”

În locul polonezului, tot în camera VAR, diseară se va afla arbitrul german Marco Fritz.

Cum a ajuns Marciniak să acorde penalty, deși inițial lăsase jocul să curgă

+4 FOTO

În prelungirile partidei de la Paris (90+8), Dembele a încercat să dea o minge pe lângă fundașul lui Newcastle, Livramento. Balonul l-a lovit pe acesta din urmă în piept și apoi în braț, „centralul” polonez n-a reacționat, dar a fost sesizat din camera VAR, de Kwiatkowski. Iar după ce a revăzut faza, și-a schimbat decizia și a arătat punctul de la 11 metri.

Kylian Mbappe a transformat penalty-ul acordat, PSG a bifat astfel un punct la care nu mai spera, iar în ultima etapă, la Dortmund, se poate califica prin propriile-i puteri în „optimi”.

Matthias Sammer: „La Paris a venit deja Crăciunul!”

Decizia brigăzii poloneze a fost pusă la zid nu doar de englezi, ci și la Milano. „Măcar penalty-ul ăsta a fost corect acordat?!”, a întrebat fundașul Borussiei Dortmund, Mats Hummels, la finalul meciului cu AC Milan (3-1).

Răspunsul fostului internațional Matthias Sammer, acum analist TV: „Se pare că a fost un henț în careu. La Paris a venit deja Crăciunul!”.

Mai puteți citi:

Bayern Munchen și Manchester United fac afaceri din nou » Ce schimb spectaculos pun la cale

Un tânăr star al lui PSG, făcut praf după ce a ratat 5 ocazii cu Newcastle: „Un mielușel care nu poate nici să iasă din fermă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
Amen975ZQzamolxe
Amen975ZQzamolxe  •  30 Noiembrie 2023, 12:36

In curand sportul in general , se va transforma , in "Poker" cu banii pe masa , adica la vedere ... Cine nu are suficienti "bani" , iese din joc ; merge la noi la "Nucsoara" prinde : iepuri , cerbi , vulpi , ursi , veverite ..... etc

enigmaticul
enigmaticul  •  29 Noiembrie 2023, 21:54

Și dacă recunoașteți că a greșit, de ce nu dați câștig de cauză lui Newcastle?? De ce nu stabiliți scorul final 1-o pentru ei?? Doar sunteți forul suprem și puteți face asta!! Știu, când e vorba de qatarez și de petrodolari, unde se aruncă cu miliardele(în ”van”, desigur), dați din umeri. Oricum, ăștia nu ajung în primăvare UCL, îi va rezolva definitiv cei de la Dortmund, în ultimul meci.

enigmaticul
enigmaticul  •  29 Noiembrie 2023, 19:52

Bine, bine, a văzut o lume întreagă că a greșit!! Dar cu meciul cum rămâne? De ce nu rămâne meci câștigat de Newcastle cu 1-0 ?? Sunteți for suprem, ați constatat o eroare și trebuie să o corectați. Știu.......nu se poate, mai ales când este vorba de qatarez. Se va termina și cu miliardele astea aruncate în zadar. Sper să nu ajunga în primăvara UCL. Cred că Dortmund știe ce are de făcut etapa viitoare..

Vezi toate comentariile (4)
Comentează