INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  STEAUA - CHELSEA

Aroganţă mută din spatele gratiilor » Gigi Becali a oferit instantaneul anului 2013 în dimineaţa meciului cu Chelsea

Foto: Libertatea
Foto: Libertatea

Articol de - Publicat miercuri, 02 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 01 octombrie 2013 22:55

Patronul Stelei, după ce a fost urcat în dubă, la plecarea de la Curtea de Apel, le-a arătat jurnaliştilor pronosticul său pentru meciul de aseară: 2-0 pentru Steaua.

Gigi Becali nu a fost aseară pe Arena Naţională, nu a fost prezent nici pe toate posturile TV înainte, în timpul şi după terminarea jocului pentru că e în închisoare şi îşi ispăşeşte pedeapsa de 3 ani şi jumătate. Chiar şi aşa însă, a reuşit ieri să producă un moment antologic şi o fotografie pe măsură.

În clipa în care a fost scos ieri dimineaţă din Curtea de Apel, unde venise să susţină cererea de a-i fi anulat sporul de pedeapsă de 6 luni, a fost imediat urcat în duba Poliţiei.

Uşa s-a închis imediat, dar Becali aproape că şi-a lipit faţa de geamul din spatele gratiilor, după care a reuşit să transmită un mesaj, prin intermediul gesturilor. A oferit pronosticul la Steaua - Chelsea: 2-0, scor arătat cu ajutorul degetelor.

Pînă la acest moment, Becali avusese în faţa judecătorilor o rugăminte, conform fanatik.ro: "Vă rog frumos să nu mai programaţi termenele mai devreme de două luni pentru că dubele Poliţiei cu care sînt adus mă termină psihic. N-au aer condiţionat, n-au revizia făcută, nu le mai suport. Şi aşa îmi ajunge că la Jilava sînt în război cu toată conducerea".

După ce s-a decis ca termenul următor să fie abia pe 26 noiembrie, Becali a izbucnit: "Vă mulţumesc frumos, să vă dea Dumnezeu sănătate!".

"Probabil că, acolo unde e acum, Gigi Becali e mîndru de faptul că Steaua a ajuns în Champions League, chiar dacă el nu e în libertate. Sper să iasă cît mai repede şi să se bucure de echipa pe care a construit-o" (Jose Mourinho, antrenor Chelsea)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
helioglobalus
helioglobalus  •  02 Octombrie 2013, 17:58

nu aţi înţeles, spune că o mai ia 2 ani la găoază! dar poliţiştii nu s-or fi săturat de băşinile lui de meltean expirat?

kilimanjaro
kilimanjaro  •  02 Octombrie 2013, 14:51

Semnul făcut de pușcăriasul ăsta e referitor la câte drumuri a făcut la dușuri în aceea dimineață. Fiind făcută cu zâmbetul pe buze, se poate deduce că i-a plăcut :))))

nicobo78
nicobo78  •  02 Octombrie 2013, 14:35

Abia stept sa revina si sa ne spuna cum a fost pe post de fetita la Jilava

Vezi toate comentariile (10)
Comentează