INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  CHELSEA L-A LUAT PE DECO ŞI VISEAZĂ LA LIGĂ

Asul

Articol de - Publicat miercuri, 02 iulie 2008 00:00

Abramovici i-a plătit 10 milioane Barcelonei în schimbul portughezului Deco, un specialist în Champions League.

Ieri, chiar în ziua în care se împlineau cinci ani de la sosirea miliardarului Roman Abra­mo­vici pe “Stamford Bridge”, patronul lui Chelsea a mai chel­tuit 10 milioa­ne de euro pentru trans­feruri. Deco, după un alt portughez, Bo­singwa, care a costat 20 de milioane.

Numai că mijlocaşul în vîrstă de 30 de ani e piesă rară, foarte pre­ţuită de noul mana­ger, Felipe Sco­lari. A cîştigat Cham­pions League de două ori, cu Porto şi cu Bar­ce­lona, exact ce visează şi londonezii. Acesta a fost scopul mutării sale. Iar Deco, ce va fi recompensat pînă în 2010 cu 12 milioane de euro, ştie motivul: “Am venit la mo­men­tul potrivit la Chelsea. A sosit timpul să învingă şi în Ligă”.

Sarabanda achiziţiilor nu se opreşte aici. Insularii îl vor acum pe Robinho, diamantul lui Real Ma­drid, pentru care ar achita 35 de milioane! Şi nu e tot: Eto’o (Bar­celona), Arşavin (Zenit) şi Ade­bayor (Arsenal) sînt pe lista al­baştr­ilor.

Cine pleacă? Semne de între­bare în dreptul lui Lampard, Ri­cardo Carvalho, ambii doriţi de Inter, şi Şevcenko, pregătit pentru un posibil împrumut în capitala Cataluniei.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează