INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  IMPLACABIL, INCURABIL...

Balotelli şi-a aruncat tricoul şi s-a înjurat cu Materazzi

Articol de - Publicat miercuri, 21 aprilie 2010 00:00

Fiesta "nerazzurra" a fost stricată de Balotelli, care a făcut scandal la finalul meciului cu Barcelona. După ce a fost insultat de tifosii milanezi, din cauza a cîtorva execuţii greşite, el a "explodat", şi-a scos tricoul şi apoi l-a aruncat nervos. SuperMario a refuzat să meargă alături de colegi ca să sărbătorească victoria cu suporterii.


Degeaba au vrut să-l calmeze Lele Oriali şi Eto'o. Nici măcar Materazzi nu a putut să îl potolească. Balotelli l-a luat imediat la înjurături şi aproape că a sărit la bătaie pe tunelul ce duce la vestiare. "Un incident foarte urît, mai ales că s-a întîmplat în Liga Campionilor. Îmi amintesc toate minţile luminate care au venit să-l educe pe acest talent", a spus Mourinho.

"E un gest care va fi pedepsit", a confirmat administratorul delegat Ernesto Paolilo. Atacantul de origine ghaneză a fost urmărit de fani pînă la garajul din incinta stadionului şi doar intervenţia patronului Moratti a evitat o răfuială.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (4)
 •  21 Aprilie 2010, 17:49

daca e milanist..=))

 •  21 Aprilie 2010, 13:23

Sper sa-l ia Milan sa-si reantinereasca echipa :)) E prea indolent, a devenit antipatic rau.

 •  21 Aprilie 2010, 12:12

Un comentariu superficial de la un ziarist SLAB.Suporterii au inebunit, pentru lipsa de inplicare;practic MERGEA pe teren!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează