INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  PSG - CHELSEA 3-1

Basarab Panduru, comentariu dur după PSG - Chelsea 3-1: "Mourinho a fost un căcăcios!"

Articol de GSP - Publicat joi, 03 aprilie 2014 00:00 / Actualizat joi, 03 aprilie 2014 11:43

Fostul mijlocaş al Stelei de la începutul anilor '90, Basarab Panduru, acum expert DolceSport, a comentat în stilul său meciul PSG - Chelsea 3-1, din prima manşă a sferturilor de finală din Champions League.

"Eu cred că fotbalul propus de Mourinho nu mai păcăleşte pe nimeni, nu mai înseamnă nimic în ziua de azi, gata, s-a terminat. A apus. Au venit echipe care joacă fotbal, care construiesc, care atacă poarta adversă", a spus Panduru, după care a încercat să reproducă ceea ce i-a spus Mourinho la finalul meciului lui Blanc, antrenorul parizienilor.

Citeşte şi: VIDEO Pastorala » Rarisim, Jose Mourinho a acceptat demn înfrîngerea lui Chelsea cu PSG!

"Am văzut că l-a îmbrăţişat şi îl bătea pe umăr ca şi cum îl felicita. Cred că i-a zis ceva de genul: «Bravo că ai jucat fotbal în seara asta. Bravo ţie că ai continuat să ataci chiar şi la 2-1 în timp ce eu eram căcăcios, mi-a fost frică şi cînd eram condus, mă aparăm şi atunci. Am crezut că îţi convine şi ţie 2-1, că mie sigur mi-ar fi convenit, dar uite că ţie nu ţi-a fost teamă. Felicitări!». Cred că asta i-ar fi putut spune Mourinho lui Blanc. Repet, fotbalul acesta pe care îl promovează Jose poate că însemna ceva acum cîţiva ani, dar în ziua de azi nu", a declarat Panduru. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (52)
allex18
allex18  •  09 Aprilie 2014, 00:05

uite ca inseamna si in prezent ceva fotbalul practicat de echipele lui Mou !

caminero
caminero  •  04 Aprilie 2014, 09:27
Postat de adi_dinamovistul pe 03 Aprilie 2014, 22:24

panduru - expert la dolce:))))...asta da gluma...expert la ce????ca antrenor e zero....

Expert la dulciuri, normal ... :D :D :D

theplayerr
theplayerr  •  04 Aprilie 2014, 05:20

...iar mourinho ramane unul din cei mai titrati antrenori pe cand Panduru un frustrat care se visa dobrin sau platini si avut o cariera mediocra...s-a gasit cine sa-si dea cu parerea...

Vezi toate comentariile (52)
Comentează