INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  DISTRUSĂ DE PRESĂ

"Bătrînul Domn Milan bun de dus la azil"

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2010 00:00

Trupa lui Leonardo a fost făcută praf de tabloidele britanice după umilinţa suferită pe Old Trafford în returul optimilor de finală ale Ligii. "United s-a dovedit prea rapidă pentru o echipă de bătrîni şi expiraţi. Rooney a împins de la spate pe United, care a distrus un Milan ghinionist", a comentat The Guardian.

 

Aceeaşi publicaţie a completat analiza meciului: "Manchester n-a fost pusă nici un moment la încercare de Milan, care n-a putut ascunde bătrîneţea unor titulari şi mediocritatea altora. Cel ce a făcut şi mai evidentă diferenţa între cele două echipe a fost Rooney, care a jucat din nou fenomenal". Cel mai dur comentariu l-a făcut însă "Daily Telegraph" cu comparaţia "dacă Juventus e Bătrîna Doamnă, Milan este Bătrînul Domn. Din stăpînii Europei au ajuns buni de dus la geriatrie sportivă"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
 •  11 Martie 2010, 18:21

si ce sa le faca? sa le zica lui Seedorf, Pirlo, Ambrosini etc. ca nu mai sunt buni dupa ce au facut din Milan cel mai titrat club de fotbal din lume? acolo nu se procedeaza ca la noi, nu te arunca ca pe o carpa dupa ce ai jukt 3 finale de UCL, ai castigat 2 supercupe ale Europei si multe altele! incet incet ii schimba din mers, mai astepti sa se retraga si aia e, au respect pt acei juktori si chiar merita! o sa isi faca echipa iar, bani au slava domnului!

mr.escu
mr.escu  •  11 Martie 2010, 16:29

Asta`i piesa ba nene,cand joci cu fotbalisti de o suta de ani..

 •  11 Martie 2010, 15:30

true, true

Vezi toate comentariile (3)
Comentează