INTERNATIONAL  »  LIGA CAMPIONILOR  »  REAL MADRID - BAYERN MUNCHEN (MARȚI, 21:45, DOLCE 1, PRO TV, GSP.RO)

Bavarezii vor să ia cu asalt Bernabeul, dar n-au apărare » Robben, optimistul de serviciu: "Trebuie să dăm gol la prima ocazie"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2017 12:05

Arjen Robben arde de nerăbdare să-şi ia revanşa în faţa Realului după eşecul de la Munchen (1-2). Şi cunoaşte inclusiv reţeta unei victorii ce ar putea-o propulsa pe Bayern în semifinale.

"Prima ocazie pe Bernabeu trebuie să fie gol! E foarte important. Şi trebuie să arătăm aceeaşi determinare ca în prima repriză a meciului de acasă. O să ne facem jocul nostru la Madrid!", a declarat Robben.

De unde s-a încărcat atacantul olandez cu atâta optimism e greu de spus. Sâmbătă, la Leverkusen, bavarezii au avut în faţă un adversar în inferioritate din minutul 59 şi n-au reuşit să-i dea măcar un gol (0-0). E adevărat, revine Lewandowski. Dar apărarea este un adevărat dezastru. Campioana Germaniei n-are fundaşi centrali!

Javi Martinez, eliminat în tur, e suspendat. Badstuber a fost împrumutat lui Schalke. Iar Hummels şi Boateng au şanse infime să joace.

Primul a abandonat antrenamentul de duminică după 25 de minute, din cauza gleznei care l-a împiedicat să joace şi în prima manşă. În timp ce Boateng se luptă cu o microruptură la aductori ce s-ar putea transforma foarte uşor în ruptură.

Dar Robben nu-şi face probleme: "Absenţele nu pot constitui o scuză. Am încredere în coechipieri, oricare ar fi ei. Ne vom bate cu toţii, medici, fizioterapeuţi, jucători, pentru ca la ora meciului să putem alinia o echipă bună". 

5 calificări a obţinut Bayern în 10 dueluri KO cu Real. Toate disputate în C1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează